ΑΕΚ

Στις 30 Νοεμβρίου τελειώνουν τα έργα στο ΑΕΚ Αρένα! (όλες οι λεπτομέρειες)

Ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ που αφορά τα έργα στο ΑΕΚ Αρένα που βρίσκονται σε εξέλιξη δημοσίευσε η ιστοσελίδα aek24.net όπου αναφέρονται όλες οι λεπτομέρειες.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Διαβάστε το δημοσίευμα!

Το aek24.net επισκέφθηκε το ΑΕΚ Αρένα όπου βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη τα έργα τα οποία θα καταστήσουν το γήπεδο μας κατηγορίας 4 και θα μπορεί να φιλοξενήσει ακόμη και ομίλους ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Όπως μπορείτε να δείτε στα πιο κάτω βίντεο αλλά και στις φωτογραφίες στο τέλος του ρεπορτάζ μας, τα έργα που γίνονται είναι στη Δυτική κερκίδα. Θα υπάρχουν δυο όροφοι.

Πρώτος όροφος…
Εκεί που ήταν τα δημοσιογραφικά θεωρεία, αλλά και όλα τα υπόλοιπα που ήταν στην ίδια ευθεία έχουν ξηλωθεί. Τι γίνεται τώρα; Τα δημοσιογραφικά χτίζονται προς τα δεξιά όπως βλέπουμε το γήπεδο, με τα Boxes να είναι προς το κέντρο του γηπέδου και πιο αριστερά το δωμάτιο ελέγχου με τις κάμερες του κλειστού κυκλώματος και όχι μόνο.

Σημαντικό είναι ότι κάτω από τα δημοσιογραφικά θα υπάρχει επιπλέον χώρος, όπου θα μπορούν οι δημοσιογράφοι να μεταβούν για να εργαστούν μετά το τέλος του αγώνα.

Θα υπάρχουν επίσης γραφεία προπονητών, υπευθύνων σταδίου στο πίσω μέρος που θα εργάζονται οι δημοσιογράφοι για τις ραδιοφωνικές μεταδόσεις και την κάλυψη των αγώνων. Θα υπάρχει χώρος VIP για δεξιώσεις, ειδικά στους ευρωπαϊκούς αγώνες που επιβάλλεται.

Δεύτερος όροφος…
Στον πιο πάνω όροφο θα είναι το στούντιο για την τηλεοπτική κάλυψη του κάθε αγώνα μας. Θα υπάρχουν επίσης κάμερες στη γραμμή των 16 μέτρων για τα οφσάιτ.

Τοποθετήθηκε πλαστικό δάπεδο…
Σε μία άλλη εξέλιξη όπως πληροφορηθήκαμε τοποθετήθηκε στο διάδρομο των αποδυτηρίων πλαστικό δάπεδο. Όλα τα έργα στον χώρο των αποδυτηρίων έχουν ολοκληρωθεί.

Στέγαστρο αξίας 848.000 ευρώ…
Ένα σημαντικό κομμάτι για το ΑΕΚ Αρένα είναι το στέγαστρο στη Δυτική κερκίδα. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι μέχρι τις 30 Νοεμβρίου το γήπεδο θα είναι έτοιμο και ολοκληρωμένο με το στέγαστρο να τοποθετείται στη Δυτική και όλα όσα πρέπει για να είναι κατηγορίας 4.

Το κόστος μόνο για το στέγαστρο ανέρχεται στις 848.000 ευρώ.

Έτοιμο για παιχνίδι στις 22 Αυγούστου…
Το γήπεδο μας θα είναι έτοιμο για να χρησιμοποιηθεί μέχρι τις 22 Αυγούστου και μέχρι τις 30 Νοεμβρίου θα γίνονται ενδιάμεσα έργα για να ολοκληρωθούν όλες οι προγραμματισμένες εργασίες.

Εκεί θα παίζει η Εθνική…
Το ΑΕΚ Αρένα θα χρησιμοποιείται πλέον και από τη Εθνική μας ομάδα. Έτσι, δεν υπάρχουν περιθώρια να μην ολοκληρωθούν τα έργα.

Με απλά λόγια, στις 30 Νοεμβρίου η Αρένα θα είναι έτοιμη και με στέγαστρο και κατηγορίας 4!!!

Σχετικά νέα

X
Translate »