Αθλητικά Νέα

Στηρίζουν τα ΔΣ των ομάδων και ανησυχούν για το μέλλον των ακαδημιών

Tην πλήρη στήριξη του στο Διοικητικό Συμβούλιο του ποδοσφαιρικού σωματείου Αγίας Νάπας εκφράζει ο Δήμαρχος της τουριστικής κωμόπολης Χρίστος Ζαννέττος. Μιλώντας στο alphanews.live εξέφρασε την εκτίμηση ότι τόσο η ομάδα όσο και οι ακαδημίες του ποδοσφαιρικού σωματείου της Αγίας Νάπας θα συνεχίσουν την ομαλή λειτουργία τους παρά τις δυσάρρεστες εξελίξεις. Σε ότι αφορά στη σύλληψη του Προέδρου του ΔΣ της ομάδας Δημήτρη Μασιά, τόνισε ότι η υπόθεση βρίσκεται ενώπιον της δικαιοσύνης, η οποία θα έχει τον τελικό λόγο.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Παράλληλα, ο κύριος Ζαννέττος δήλωσε την αποφασιστικότητα των αρχών τοπικής αυτοδιοίκησης να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα και τις ακαδημίες, καθώς συμβάλλουν στην ανάπτυξη του αθλητισμού και συμβάλλουν στην υγιή απασχόληση των παιδιών και των νέων του Δήμου.

ΚΚΚΚΚ

Έντονη ανησυχία για το μέλλον των ποδοσφαιρικών ακαδημιών του Οθέλλου Αθηένου εκφράζει ο Δήμαρχος της ημικατεχόμενης κωμόπολης Κυριάκος Καρεκλάς, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του ποδοσφαίρου και την αποκοπή των σχετικών κονδυλίων από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ύψους 30 περίπου χιλιάδων ευρώ.

“Ανησυχούμε πάρα πολύ με όλα αυτά που έχουν γίνει. Η ομάδα μας βρίσκεται σε μια πολύ άσχημη κατάσταση και φαίνεται χωρίς να φταίει η ίδια, κάποιοι επιτήδειοι την έβαλάν στο στόχαστρο. Κινδυνεύουν οι ακαδημίες που βγάζουν “βλαστάρια” και ασχολείται η νεολαία μας αποφεύγοντας δύσκολες καταστάσεις. Έχουν αποκοπεί οι βοήθειες προς την ομάδα μας με αποτέλεσμα οι ιθύνοντες να μην μπορούν να αντεπεξέλθουν γιατί κάποια ίσως κυκλώματα έβαλάν στο στόχαστρο την ομάδα μας. Ως Δήμος συμπαραστεκόμαστε πλήρως στον Οθέλλο Αθηένου και αναμένουμε να βρεθούν οι λύσεις για να ομαλοποιηθούν τα πράγματα.”

Ο κύριος Καρεκλάς υπογράμμισε ότι για το θέμα έχει ήδη ζητήσει συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΚΟΠ, για την οποία δεν υπάρχει ακόμη απάντηση.

ΚΚΚΚ

Σχετικά νέα

X
Translate »