Κοινωνικά

Στήριξη στον Δήμο Αθηένου για τα κοινωνικά του προγράμματα εξέφρασε η Υπουργός Εργασίας

Στήριξη στον Δήμο Αθηένου για τα κοινωνικά προγράμματα, εξέφρασε η Υπουργός Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτα Αιμιλιανίδου, κατά τη διάρκεια επίσκεψης που πραγματοποίησε την Πέμπτη στον ακριτικό Δήμο.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αθηένου αναφέρεται ότι «η Υπουργός παρακάθισε σε σύσκεψη με τον Δήμαρχο και Πρόεδρο του ΣΚΕ Αθηένου Κυριάκο Καρεκλά, τους Προέδρους και μέλη των Προγραμμάτων του ΣΚΕ Αθηένου και υπηρεσιακούς παράγοντες. Η κ. Αιμιλιανίδου ενημερώθηκε για το σημαντικό έργο που επιτελείται στον τομέα της κοινωνικής πρόνοιας και του εθελοντισμού και συγκεκριμένα μέσα από τα τέσσερα προγράμματα του Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού   Αθηένου – ΣΚΕ  Αθηένου».

 

Η Υπουργός  συζήτησε τα αιτήματα που υπάρχουν από τον Δήμο Αθηένου «για στήριξη και ενίσχυση των Προγραμμάτων και συνεχάρη όλους για τις προσπάθειες που καταβάλλουν. Ταυτόχρονα υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει στην ανέγερση επιπρόσθετων αιθουσών για τις ανάγκες της Κλεανθείου Στέγης Ενηλίκων και στην επίλυση άλλων προβλημάτων που τέθηκαν ενώπιον της από τον Δήμαρχο».

 

Στη συνέχεια η Υπουργός Εργασίας «επισκέφθηκε την Κλεάνθειο Δημοτική Στέγη Ενηλίκων, το Κωνσταντινελένειον  Κέντρο Ενηλίκων και τον Παιδοβρεφοκομικό Σταθμό Αθηένου και δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένη από το έργο που επιτελείται στα συγκεκριμένα προγράμματα, στην προσήλωση των διαχειριστικών Επιτροπών, του προσωπικού και των εθελοντών, τονίζοντας ότι η προσφορά στον συνάνθρωπο είναι υπεράνω κάθε θυσίας».

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «η κα. Αιμιλιανίδου δήλωσε τη στήριξη του Υπουργείου της και επαναβεβαίωσε ότι θα είναι στο πλευρό της Αθηένου, γιατί πραγματικά, όπως είπε, γίνεται σπουδαίο έργο σε όλα τα κοινωνικά προγράμματα του ΣΚΕ Αθηένου».

 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Σχετικά νέα

X
Translate »