Δελτία Τύπου

Στην Β’ φάση του ΓεΣΥ και το Ιδιωτικό Νοσοκομείο Τίμιος Σταυρός

Το Ιδιωτικό Νοσοκομείο Τίμιος Σταυρός στην Λάρνακα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι κατέληξε σε συμφωνία με τον Οργανισμό Ασφάλισης Υγείας για την ένταξη του στην Β’ φάση του Γενικού Σχεδίου Υγείας (ΓΕΣΥ).

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Το Ιδιωτικό Νοσοκομείο Τίμιος Σταυρός θα αρχίσει να προσφέρει υπηρεσίες μέσω του ΓΕΣΥ στο κοινό από την 1η Ιουνίου 2020.

Σε δήλωση του σχετικά με την εξέλιξη ο Γενικός Διευθυντής του Τιμίου Σταυρού κ. Μάρκος Χριστοδουλίδης ανάφερε: Το Νοσοκομείο Τίμιος Σταυρός μετά από ενημέρωση όλων των συνεργατών του για τις προθέσεις του, δηλώνει την ένταξη του στη Β’ φάση του ΓεΣΥ από την 1Η Ιουνίου 2020. Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε υψίστης ποιότητας υπηρεσίες προς τον Κύπριο ασθενή. Με την ευκαιρία αυτή η διεύθυνση του Τιμίου Σταυρού εκφράζει τις ευχαριστίες της στους γιατρούς και όλους τους επαγγελματίες Υγείας του Νοσοκομείου αλλά και στον Όμιλο Quality που μέσω της Quality Medical συνεχίζει να στηρίζει την προσπάθεια για παροχή των καλύτερων και υψηλότερων δυνατών υπηρεσιών στο κοινό.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »