ΑΕΚ

Στην Ουγγαρία με 26 ποδοσφαιριστές η ΑΕΚ

Για το ταξίδι στην Ουγγαρία προετοιμάζεται η ΑΕΚ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Ο Όλτρα θα έχει στη διάθεση του για να δουλέψει 26 ποδοσφαιριστές, ενώ η ομάδα κατά την παραμονή της στη χώρα της κεντρικής Ευρώπης θα πραγματοποιήσει τρία φιλικά.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Η ΑΕΚ θα βρίσκεται στην Ουγγαρία από τις 26 Ιουνίου έως τις 6 Ιουλίου. Eκτός πλάνων και εκτός της αποστολής έμειναν τέσσερις ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι Εσπινόσα, Τάντι, Καλαϊτζής και Τιάγκο.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ: «Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει ότι τo πρωί της Κυριακής (26/06) η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Λάρνακας με τελικό προορισμό το προπονητικό κέντρο «Caramell Premium Resort», όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

H αποστολή αποτελείται από 40 συνολικά άτομα, εκ των οποίων οι 26 είναι ποδοσφαιριστές και οι 16 τεχνικό επιτελείο και προσωπικό.

Ποδοσφαιριστές: Iωακείμ Τούμπας, Ivan Trickovski, Mikel Gonzalez, Ανδρέας Παρασκευά, Gustavo Ledes, Angel Garcia, Κύπρος Χριστοφόρου, Jose Romo, Hrvoje Milicevic, Θεοδόσης Σιαθάς, Omri Altman, Adam Gyurcso, Νίκος Εγγλέζου, Nenad Tomovic, Roberto Rosales, Γιώργος Ναούμ, Imad Faraj, Oier Sanjurjo, Ραφαήλ Μάμας, Kenan Piric, Ismael Casas, Matt Derbyshire, Victor Olatunji, Αντώνης Μαρτής, Χένρη Μπέιτς Ανδρέου, Παύλος Χαραλάμπους.

Η ομάδα μας θα παραμείνει στην Ουγγαρία από τις 26 Ιουνίου-6 Ιουλίου και σε αυτό το διάστημα θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια:
-29/06 με την Universitatea Craiova (Ρουμανία)
-02/07 με την SK Rapid Wien (Αυστρία)
-05/07 με την Kisvarda FC (Ουγγαρία)».

 

Σχετικά νέα

X
Translate »