Αθλητικά Νέα

Στην εποχή Σάντη η Ανόρθωση, έπιασε ήδη δουλειά

Πηγή: www.goal.com.cy


Ανδρέας Σάντης είναι ο διάδοχος του Χρίστου Πουλλαΐδη και στη Γενική Συνέλευση της 25ης Ιανουαρίου θα πάρει και επίσημα το χρίσμα στην προεδρία της ποδοσφαιρικής εταιρείας της Ανόρθωσης.

Ο επί σειρά ετών παράγοντας σε αρκετά διοικητικά συμβούλια της «Κυρίας» και αντιπρόεδρος της ΚΟΠ, ως εκπρόσωπος των κυανόλευκων στην Ομοσπονδία, έπιασε ήδη δουλειά στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Μάλιστα, πολύ πιθανόν ο Ανδρέας Σάντης να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια της αυριανής ημέρας, ενόψει της μεθαυριανής κρίσιμης αναμέτρησης με το Παραλίμνι για τους «16» του κυπέλλου.

Η παράδοση της σκυτάλης στον Ανδρέα Σάντη γίνεται με τις ευλογίες του μεγαλομέτοχου, Χρίστου Πουλλαΐδη, ο οποίος διαβεβαίωσε πως θα στηρίξει οικονομικά τη νέα προσπάθεια, ώστε η Ανόρθωση να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο συνδυασμός του κ. Σάντη θα παρουσιαστεί στη Γενική Συνέλευση της μεθεπόμενης Τετάρτης (25/1) και η θητεία του θα έχει διάρκεια έως τον ερχόμενο Μάιο, αν και εναπόκειται στα μέλη της εταιρείας να ανανεώσουν την παρουσία της για μεγαλύτερο διάστημα.

Σχετικά νέα

X
Translate »