Αθλητικά Νέα

Στην Αθηένου πραγματοποιήθηκαν 21 δράσεις για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού

Συνολικά 21 δράσεις πραγματοποιήθηκαν στον Δήμο Αθηένου στο πλαίσιο της 7ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού #BeActive, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 23 μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού ως Συντονιστικό Φορέα.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «διοργανωτής των 21 δράσεων ήταν ο Δήμος Αθηένου με τη συμμετοχή αρκετών φορέων του Δήμου. Ο Δήμος Αθηένου συμμετείχε υπό την ιδιότητα ως «Ενεργό αθλητικό χωριό – #BeActive Sport Village».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση μεταξύ των δράσεων που πραγματοποιήθηκαν ήταν γυμναστική για άτομα τρίτης ηλικίας, σύγχρονο Θέατρο Σκιών, λαμπαδηδρομία, διαλέξεις, εργαστήρια, προγράμματα του ΑΓΟ (Αθλητισμός για Ολους), ταϊλανδέζικη πυγμαχία, τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης και καλαθόσφαιρας, πιλάτες για παιδιά και ενήλικες, μουσική κίνηση παιδιών και ηλικιωμένων, πεζοπορία και αγώνας ανώμαλου δρόμου, άσκηση και υγιεινή διατροφή, χειροσφαίριση, ποδηλασία για μικρούς και μεγάλους, ποδοσφαιρικός αγώνας παλαίμαχων ποδοσφαιριστών και πανηγυρικός γύρος της Αθηένου με αυτοκίνητα αντίκες».

Σημειώνεται ότι «σε όλες τις δράσεις λήφθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για προστασία από τον κορωνοϊό, με θερμομέτρηση, απολυμαντικά, χωρισμό σε μικρές ομάδες, εγγραφή συμμετεχόντων κλπ».

Ο Δήμος Αθηένου εκφράζει «θερμές ευχαριστίες και πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση των δράσεων, αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες, που απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι η άσκηση θα πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα και μέρος της καθημερινότητας για μικρούς και μεγάλους».

Σχετικά νέα

X
Translate »