ΠΡΟΣΩΠΑ

Στη συμπολίτισσα μας Άννα Πιττάλη το βραβείο Επιχειρηματίας της χρονιάς Madame Figaro 2022

Η συμπολίτισσα μας και Eμπορική Διευθύντρια της Intergaz, Anna Pittalis είναι από ψες η κάτοχος του βραβείου Madame Figaro Cyprus Γυναίκες της Xρονιάς 2022, στην κατηγορία Επαγγελματίας/ Επιχειρηματίας.

Η Άννα Πιττάλη κατάγεται από την πόλη της Λάρνακας και είναι η φετινή γυναίκα της χρονιάς στην κατηγορία “Ecommbx Επαγγελματίας/Επιχειρηματίας” στα βραβεία Madame Figaro για το 2022.

Η Άννα είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Leicester, μεταπτυχιακού στην Ναυτιλιακή Διοίκηση και Πλοιοδιαχείριση από το CIIM και μέλος του Ινστιτούτου Εγκεκριμένων Ναυλομεσιτών.

Το 2007 εντάχθηκε στην Intergaz Ltd και υπηρέτησε σε διάφορες θέσεις του Οργανισμού. Διορίστηκε Εμπορική Διευθύντρια, επικεφαλής στο τμήμα ναυλώσεων το 2012, αναλαμβάνοντας τις ναυτιλιακές δραστηριότητες του Ομίλου Jomaro (Όμιλος των εταιρειών Intergaz).

Το 2013 ανέλαβε την εμπορία υγραερίου για την προμήθειά του στην Κύπρο, το εμπόριο υγραερίου στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας και της Ανατολικής Μεσογείου και ασχολείται με τις αγοραπωλησίες πλοίων του ομίλου Jomaro.

Από το 2019 συμμετέχει στα Δ.Σ. των Intergaz Energy Solutions, Sea Partners Navigation, της Επιτροπής Μελών του Διεθνούς Ινστιτούτου Εγκεκριμένων Ναυλομεσιτών, είναι μέλος της Διεθνούς Επιτροπής Εμπορίου της WISTA International, πρώην μέλος του Δ.Σ. της WISTA Κύπρου, μέλος σε επιτροπές του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου και μέλος της AIPFE-Women of Europe Cyprus.

Το 2020 απέσπασε το βραβείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας “Γε’ νέο Επιχειρείν”, Disruptor Under 40 που απονέμεται από το ΚΕΒΕ.

Συγχαρητήρια στην Άννα Πιττάλη και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον.

Σχετικά νέα

X
Translate »