Αθλητικά Νέα

Στη Λάρνακα στις 24 και 25 Φεβρουαρίου το Cyprus International Sambo Tournament

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Σάμπο διοργανώνει το Cyprus International Tournament 2023, που θα πραγματοποιηθεί στον Πολυδύναμο Πολυχώρο Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Λάρνακας την Παρασκευή και το Σάββατο 24 και 25 Φεβρουαρίου 2023.

Σε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας αναφέρεται ότι η τελετή έναρξης του τουρνουά θα γίνει στις τέσσερις το απόγευμα του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου, στην παρουσία του Δημάρχου Λάρνακας Ανδρέα Βύρα και του Προέδρου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέα Μιχαηλίδη. Στο Διεθνές τουρνουά θα συμμετάσχουν 200 αθλητές από οκτώ χώρες δηλαδή Κύπρος, Ελλάδα, Ουκρανία, Γερμανία, Γεωργία, Ρουμανία, Βουλγαρία και Αρμενία.

Η διεθνής εκδήλωση «βρίσκεται στο καλεντάρι της ESF (Ευρωπαϊκής Ομοσπονδία Σάμπο). Το Open International SAMBO Tournament «Cyprus 2023» θα περιλαμβάνει κατηγορία Cadets (κάτω των 16 ετών) Juniors (κάτω των 21 ετών), καθώς και αγώνες αντρών και γυναικών, οι οποίοι αναμένεται να είναι εντυπωσιακοί και να χαρίσουν υπέροχο θέαμα στο κοινό».

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Σάμπο Μάριος Ανδρέου ανέφερε ότι «πρόκειται για μια προσπάθεια που θέλουμε να καταστεί θεσμός και το τουρνουά της Κύπρου να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο, αφού η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία μάς έχει τιμήσει με την εμπιστοσύνη της και στο παρελθόν διοργανώνοντας πολύ σημαντικούς αγώνες, όπως το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Σάμπο το 2021».

Σημειώνεται ότι «το τουρνουά της Κύπρου είναι μια ιδανική ευκαιρία για τους Κύπριους αθλητές, αλλά και τους ξένους, να προετοιμαστούν σωστά, μέσα από αγώνες, για τα επίσημα πρωταθλήματα που θα γίνουν αργότερα μέσα στο 2023. Μετά το τέλος του αγωνιστικού διημέρου, την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, είναι προγραμματισμένο διεθνές προπονητικό καμπ υψηλού επιπέδου στη Λάρνακα».

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Σάμπο εκφράζει τις ευχαριστίες της προς  το Υφυπουργείο Τουρισμού, τον Δήμο Λάρνακας και τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού για τη στήριξη τους.

Σχετικά νέα

X
Translate »