Κοινωνία

Στη Λάρνακα η «Διαδρομή Αγάπης» του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»

Σε εξέλιξη βρίσκεται η 16η συνεχόμενη χρονιά την ετήσια «Διαδρομή Αγάπης» του Παγκύπριου Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», που χορηγεί η Πετρολίνα στο πλαίσιο των δράσεων της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης.

Σε ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται ότι «η πενθήμερη παγκύπρια πορεία μοτοσικλετιστών «Διαδρομή Αγάπης», η οποία ξεκίνησε στις 27 Μαρτίου και ολοκληρώνεται στις 31 του μήνα, στοχεύει στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σε σχέση με τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι και τα παιδιά με καρκίνο αλλά και στη συλλογή χρημάτων για στήριξη του έργου του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο μια Ευχή».

Προστίθεται ότι «το καραβάνι των μοτοσικλετιστών της «Διαδρομής Αγάπης», επισκέφθηκε σήμερα το πρατήριο και τα κεντρικά γραφεία της Εταιρείας στη Λάρνακα.

Κατά τη διάρκεια της «Διαδρομής Αγάπης», η πορεία των μοτοσικλετιστών σταθμεύει σε πόλεις και χωριά της ελεύθερης Κύπρου για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και τη συλλογή εισφορών, με στόχο να εκπληρωθούν οι ευχές παιδιών και νέων, στο πλαίσιο του προγράμματος ψυχολογικής στήριξης και οικονομικής ενίσχυσής των οικογενειών τους».

ΚΥΠΕ

Σχετικά νέα

X
Translate »