Οικονομία

Σταύρος Σταύρου: Πρόθεσή μου η διεκδίκηση της προεδρίας του ΚΕΒΕ

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει την προεδρία του Κυπριακού Εμπορικού, Βιομηχανικού Επιμελητηρίου(ΚΕΒΕ) στις επερχόμενες εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στο τέλος Νοεμβρίου, αποκαλύπτει ο πρόεδρος του ΕΒΕ Λάρνακας, Σταύρος Σταύρου.

Σε συνέντευξή του στο InBusinessNews, και υποδεικνύοντας ότι σκοπός ύπαρξης του ΚΕΒΕ, όπως και των τοπικών ΕΒΕ, είναι να προωθούν το καλώς νοούμενο επιχειρείν για μια δυνατή οικονομία και μια υγιή κοινωνία, ο κ. Σταύρου αναφέρει πως έχει μεταφέρει την πρόθεσή του για διεκδίκηση της προεδρίας του ΚΕΒΕ στους συναδέλφους του στην Εκτελεστική Επιτροπή.

«Αν τα μέλη των τοπικών επιμελητηρίων με τιμήσουν με την ψήφο τους και με εμπιστευτούν για να ηγηθώ αυτού του ιστορικού θεσμού, πιστεύω ότι έχω τις γνώσεις, αλλά και την εμπειρία να συμβάλω και εγώ στην επίτευξη του παραπάνω σκοπού», επισημαίνει.

Αναφερόμενος στη Λάρνακα, ο Σταύρος Σταύρου επισημαίνει πως βιώνει μια εντυπωσιακή αναπτυξιακή κινητικότητα τα τελευταία χρόνια, και πως ο χαρακτηρισμός της ως «πόλη του μέλλοντος» είναι απόλυτα δικαιολογημένος. «Οι προοπτικές είναι τεράστιες, και το μέλλον για τη Λάρνακα προδιαγράφεται πολύ ενθαρρυντικό», υπογραμμίζει.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει, η μετατροπή της Λάρνακας από «φτωχό συγγενή» σε πρωταγωνιστή του επιχειρηματικού και οικονομικού τοπίου της χώρας, αποδίδεται πρωτίστως στην αλλαγή της κουλτούρας και της νοοτροπίας των κατοίκων της πόλης.

Διαβάστε πιο κάτω τη συνέντευξη του προέδρου του ΕΒΕ Λάρνακας Σταύρου Σταύρου στο InBusinessNews:

Σχετικά νέα

X
Translate »