Γενικά

Σκέψεις για τα επερχόμενα τριήμερα στο εξωτερικό; Πόσο θα κοστίσει

Ως ευκαιρία για απόδραση στο εξωτερικό βλέπουν τα επερχόμενα τριήμερα οι Κύπριοι ωστόσο για όσους ακόμη δεν έχουν κάνει κάποια κράτηση οι τιμές είναι αρκετά τσουχτερές.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Μιλώντας στο OMEGAlive o Πρόεδρος των Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Βασίλης Σταματάρης, επεσήμανε ότι υπάρχει αρκετή ζήτηση για τα τριήμερα λέγοντας ωστόσο ότι αν κάποιος επιλέξει να κλείσει εισιτήριο από μόνος του για κάποιο τριήμερο τότε οι τιμές θα είναι υψηλές και κάλεσε όσους επιθυμούν να απευθύνονται οργανωμένα καθώς υπάρχουν πακέτα σε ελκυστικές τιμές, λέγοντας ότι παραδοσιακά οι τιμές κατά τα τριήμερα είναι υψηλές.

Την ίδια ώρα ο Βασίλης Σταματάρης σημείωσε ότι τα τελευταία χρόνια η έννοια του τριημέρου διευρύνθηκε λέγοντας πως αρκετοί επιλέγουν και άλλες μέρες να ταξιδέψουν  όχι μόνο όταν υπάρχουν τριήμερα.

Όσον αφορά τους αγαπημένους προορισμούς για μια σύντομη απόδραση ο κ. Στραματάρης σημείωσε ότι στην κορυφή των επιλογών παραμένει η Ελλάδα, ακολουθεί το Λονδίνο λόγω και των φοιτητών ενώ ψηλά στις προτιμήσεις είναι και η κοντινή Μέση Ανατολή.

 

Ενδεικτικές τιμές

Το OMEGAlive έκανε μια σύντομη έρευνα σε σελίδες ταξιδιών και σας παρουσιάζει μερικές ενδεικτικές τιμές για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου

 

Λάρνακα – Αθήνα

 

 

 

Λάρνακα – Λονδίνο

london1.JPG

 

 

 

Omega Live Logo

 

Σχετικά νέα

X
Translate »