Αθλητικά Νέα

Σήμερα η Ανόρθωση «γυρίζει» σελίδα…

Σήμερα (30/4) στις 17:30 στην αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους» στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα λάβει χώρα νέα έκτακτη Γενική Συνέλευση του σωματείου της Ανόρθωσης μέσα σε διάστημα λιγότερο των δυο εβδομάδων (υπενθυμίζουμε είχε προηγηθεί η Γ.Σ της 18ης Απριλίου). Φυσικά σε αυτό το διάστημα έχουν αλλάξει πάρα πολλά και το αρνητικό κλίμα και το πιθανό αδιέξοδο έχει αντικατασταθεί από την αισιοδοξία και την ελπίδα για καλύτερες μέρες.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

 

Ουσιαστικά στο διάστημα που προηγήθηκε η επιτροπή που ορίστηκε από την Γ.Σ της 18ης Απριλίου κατέληξε σε συμφωνία με τον μεγαλομέτοχο της Ανόρθωσης Χρήστο Πουλλαϊδη και το μόνο που μένει σήμερα είναι να επικυρωθεί η συμφωνία και  να εγκριθεί το υπόμνημα του Κύπριου επιχειρηματία το οποίο μιλάει για τον τρόπο ορθότερης λειτουργίας της εταιρείας. Όλοι στην «Κυρία» ελπίζουν πως πλέον η ομάδα θα βαδίσει με ηρεμία σε νέα «μονοπάτια» με στόχο να  αναγεννηθεί και να πρωταγωνιστήσει ξανά.

Διαβάστε επίσης: Αμέσως στα «βαθιά» ο Πουλλαΐδης με το «μέτωπο» να είναι διπλό

Ο Χρήστος Πουλλαϊδης από σήμερα ουσιαστικά θα καταστεί και με την «βούλα» ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας χωρίς όμως να αναλαμβάνει ο ίδιος ως πρόεδρος της εταιρείας αλλά θα δώσει σε άλλος την διαχείριση αυτής. Πιθανότατα πρόεδρος να οριστεί ο Μιχάλης Χατζηπαντέλας ο οποίος χαίρει ευρείας εκτίμησης από κόσμο και παράγοντες.

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »