Uncategorized

Shuna Group: Το όραμα και τα έργα τους στη Λάρνακα

Η εταιρεία ανάπτυξης γης Shuna Group, πραγματοποίησε πρόσφατα τριήμερο εκδηλώσεων με σκοπό την παρουσίαση του οράματος τους για την Λάρνακα ως επενδυτικό προορισμό και τα έργα που θα προωθηθούν άμεσα στην αγορά. Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με την επίσημη παρουσίαση όπου παρευρέθηκαν πέρα των 200 καλεσμένων, μεταξύ άλλων τοπικοί παράγοντες, δυνητικοί αγοραστές και επαγγελματίες του χώρου.

Ο Όμιλος Shuna με βαθιά πίστη στη Λάρνακα ως ανερχόμενο παραλιακό προορισμό για περεταίρω επενδύσεις, κάνει αρχή στο χώρο με ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο εξαιρετικών αναπτύξεων σε στρατηγικά επιλεγμένες τοποθεσίες. Αυτές οι σύγχρονες οικιστικές αναπτύξεις στοχεύουν να διαμορφώσουν το μέλλον της Λάρνακας, συμβάλλοντας στη μεγάλη αστική ανάπλαση και προσφέροντας ευκαιρίες υψηλής απόδοσης.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Λάρνακας, κ. Ανδρέας Βύρας, όπου είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στο κοινό την Λάρνακα του σήμερα και του αύριο. Μέσα από την παρουσίαση του έργου προβλήθηκε η ανάπτυξη της πόλης της Λάρνακας τα τελευταία χρόνια, μαζί με το όραμα για το μέλλον, συμπεριλαμβανομένων των πολυαναμενόμενων έργων όπως το Land of Tomorrow και τη νέα Μαρίνα.

Στο χαιρετισμό του ο κ.Βύρας μεταξύ άλλων δήλωσε: «Εκφράζουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη και εκτίμηση στους ξένους επενδυτές και συγκεκριμένα στους εταίρους του Ori Huna και Shuna Group, των οποίων τα έργα τους θα συμβάλλουν σημαντικά στην ευημερία της Λάρνακας. Η παρουσία τους αναβαθμίζει την πόλη μας  και ενισχύει τη θέση της ως ο κορυφαίος προορισμός για παγκόσμιες επενδύσεις».

Ακολούθησε ο ιδρυτής του Ομίλου Shuna, Ori Huna μαζί με την ομάδα του. Με θεματική «Launching Larnaca Living», η Shuna Group παρουσίασε τα σημαντικότερα οικιστικά της έργα, όπως το «Luna Residences» και το «Riva Villas» στα Λιβάδεια καθώς και το  «Park Oro» (υπό μελέτη) στην Ορόκλινη. Έργα τα οποία  αναμένεται να υλοποιηθούν σε συνεργασία με αξιόπιστους, διεθνείς επενδυτικούς εταίρους του Ομίλου.

Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με μια ανοικτή συζήτηση όπου συμμετείχαν οι Δήμαρχος Λάρνακας, Ori Huna, Michael Netanel, CMO της Netanel Group, Alon Luxenburg, Ιδρυτής της  Arad Luxenburg Investments Ltd και Θέμης Κωνσταντή του Ομίλου Interlink Investments, υπό τον συντονισμό της Διευθύνουσας Σύμβουλου της Blackbook Agency, Ελευθερίας Βοσκαρίδου. Οι ομιλητές είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις στρατηγικές και τις σκέψεις τους σε σχέση με ευκαιρίες ανάπτυξης που διαθέτει η Λάρνακα, λόγω της στρατηγικής της θέσης, της αναπτυσσόμενης αγοράς, της σταθερής οικονομίας της Κύπρου, του τουρισμού, των κυβερνητικών πρωτοβουλιών αλλά και της ποιότητας ζωής.

Σε δήλωση του ο Ori Huna ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η Λάρνακα κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και προσωπικά πιστεύω στις τεράστιες δυνατότητες αυτού του εκπληκτικού προορισμού. Αυτός είναι και ο λόγος που έστειλα ανοιχτή πρόσκληση προς φίλους επενδυτές, για να έρθουν και να αξιοποιήσουν με γρήγορους ρυθμούς τις ευκαιρίες που μας δίνει η Λάρνακα. Με τον τρόπο μας θα προσφέρουμε πίσω σε αυτήν την πόλη, ανοίγοντας θέσεις εργασίας και αναπτύσσοντας πολλές συνεργασίες με ντόπιους ειδικούς.» συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο εδώ

Στοιχεία επικοινωνίας:

+357 99787500

office@shunagroup.com

cyprus.shunagroup.com

Σχετικά νέα

X
Translate »