ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Σε προπολεμικό κτίριο εξακολουθεί να λειτουργεί το ταχυδρομείο Λάρνακας (ΒΙΝΤΕΟ)

Πηγή: alphanews.live

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Σε κτίριο το οποίο ανεγέρθηκε πριν το 1974 εξακολουθεί να λειτουργεί το κεντρικό ταχυδρομείο της Λάρνακας. Παρά την ανάπτυξη και την αύξηση του πληθυσμού της πόλης, το κτίριο του ταχυδρομείο θυμίζει άλλες εποχές ενώ περιορίζει τις δυνατότητες των εργαζομένων σε αυτό να παρέχουν ποιοτικότερες υπηρεσίες στους πολίτες.

Το θέμα αναδείχθηκε στην εκπομπή Alpha Καλημέρα, με τον Επαρχιακό Ταχυδρομικό Λειτουργό Λάρνακας-Αμμοχώστου Κωνσταντίνο Χατζηγιώρκη τα κτίρια αυτά κρίνονται ακατάλληλα και ανέφερε ότι το πρόβλημα είναι τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά λόγω της έλλειψης χώρων στάθμευσης. Σήμερα έξω από το κτίριο μπορούν να σταθμεύσουν μόλις 10 οχήματα, ενώ για όσους γνωρίζουν την περιοχή αρκετοί πολίτες αναγκάζονται να σταθμεύσουν παράνομα για να εξυπηρετηθούν στο ταχυδρομείο.

Ο Ταχυδρομικός Επιθεωρητής Ανδρέας Δράκος είπε πως ο όγκος εργασίας τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί κατακόρυφα με αποτέλεσμα να μην εξυπηρετείται ο κόσμος όπως θα έπρεπε. Παρά τις μελέτες που έγιναν για μεταστέγαση του κεντρικού ταχυδρομείου, μέχρι στιγμής δεν κατέστη εφικτό.

«Γίνεται μια προσπάθεια ανάπλασης του χώρου εδώ όμως χρειαζόμαστε μεταστέγαση ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες και οι πελάτες μας να βρίσκουν πιο εύκολα χώρο στάθμευσης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά νέα

X
Translate »