Επιχειρήσεις

Σάββας Κάκος: Από το 2013 ως όμιλος Quality ολοκληρώσαμε έργα μισού δισεκατομμυρίου

Η Quality Group αποτελεί αναμφίβολα μια εταιρεία η οποία έχει ηγετικό ρόλο στην ανάπτυξη της πόλης μας, καθώς υλοποιεί έργα τα οποια δίνουν ευρύτερη ώθηση στην τοπική οικονομία.

Έργα όπως το Radisson Blu, Radisson Beach Resort, KITION , Habitat κ.α αποτελούν έργα τα οποία άλλαξαν σημεία της πόλης τα αποτελούσαν για χρόνια άσχημες παραφωνίες.

Σε πρόσφατη ομιλία του ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Σάββας Κάκος τόνισε πως παρά τις αντίξοες συνθήκες που είχαμε στην οικονομία από το 2013 μέχρι σήμερα , ως όμιλος καταφέραμε να υλοποιήσουμε έργα αξίας 500 δις. Συνέχισε τονίζοντας ξανά, ότι θεωρεί τη Λάρνακα 2ο του σπίτι (μετά την εισβολή) και πως θα συνεχίσει να επενδύει στην πόλη , η οποία όπως ανέφερε βρίσκεται σε μια περίοδο ανάπτυξης”.

Η αναφορά του κ. Κάκου έγινε στις 19/07 σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Radisson Beach Resort με θέμα, ”Αυτός ο τόπος αξίζει ένα καλύτερο αύριο” με κύριο ομιλητή και καλεσμένο, τον υποψήφιο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και Πρόεδρο του ΔΗ.ΣΥ  κ. Αβέρωφ Νεοφύτου.

 

 

Οι πρώτες εντυπωσιακές φωτογραφίες από το νέο στολίδι της πόλης-Radisson Beach Resort

Σχετικά νέα

X
Translate »