Επιχειρήσεις

Rebranding για την εταιρεία με το VIP lounge στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Πηγή: inbusiness.com.cy

Μια φρέσκια προσέγγιση και ξεχωριστή νέα εμφάνιση λανσάρει η Skylink Services, η ιδιωτική εταιρεία, η οποία προσφέρει VIP υπηρεσίες επίγειας εξυπηρέτησης στην Κύπρο.

Η εταιρεία εξυπηρέτησης εδάφους στην περιοχή, η οποία διαθέτει το μοναδικό FBO (fixed-based operator) στην Κύπρο που βρίσκεται στο αεροδρόμιο Λάρνακας, ολοκλήρωσε ένα σημαντικό rebranding.

Αφού υπηρέτησε την εκτελεστική βιομηχανία αεροσκαφών στην Κύπρο για περισσότερα από 25 χρόνια ως ο προτιμώμενος χειριστής εδάφους στην περιοχή, η Skylink Services ανανεώνεται.

Φρέσκια και ανανεωμένη εικόνα
Υπενθυμίζεται ότι το 2010, η Skylink Services άνοιξε το μοναδικό FBO στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας που φιλοξενεί ένα VIP lounge 2.500 τ.μ. και ανέλαβε επίσης τη διαχείριση και λειτουργία του Heads of State Lounge για την Κυπριακή Δημοκρατία.

Έπειτα από μία επιτυχημένη πορεία στον κλάδο, αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να ανανεώσει το λογότυπο και την ψηφιακή της εικόνα με νέο σχεδιασμό.

«Η Skylink πάντα παρείχε τις καλύτερες υπηρεσίες και αποφασίσαμε ότι το λογότυπο πρέπει να είναι σύμφωνο με τα υπόλοιπα υψηλά και σύγχρονα πρότυπα της εταιρείας», τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της Skylink Services, Γιώργος Μαύρος, σημειώνοντας ότι σε παρόμοια χρώματα και σχεδιασμό με το προηγούμενο λογότυπο, το νέο λογότυπο είναι φρέσκο και δυναμικό.

Τα τελευταία 20 χρόνια, οι Υπηρεσίες Skylink έχουν αυξηθεί σε μέγεθος και φήμη. Η Skylink Services κατέχει και χρησιμοποιεί τη μοναδική μονάδα FBO στο αεροδρόμιο Λάρνακας που προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες VIP και υπηρεσίες επίγειας εξυπηρέτησης επιβατών όλο το εικοσιτετράωρο.

Μεταξύ άλλων, η εταιρεία στοχεύει στην αύξηση της ικανοποίησης των πελατών στις Υπηρεσίες Επιβατών, παρέχοντας υπηρεσίες CIP (Commercially Important Persons) και VIP, λαμβάνοντας ως τη βάση της εξυπηρέτησής της την πολιτική ασφάλειας και ανέσεων.

Σχετικά νέα

X
Translate »