Γενικά

Ραγίζει καρδιές η σύζυγος του αδικοχαμένου Πέτρου: «Έφυγες αγάπη μου και μας άφησες μόνους – Όλα τα περίμενα, αλλά όχι αυτό» (ΕΙΚΟΝΑ)

Ραγίζει καρδιές η σύζυγος του αδικοχαμένου Πέτρου Ελευθερίου, του αστυφύλακα που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος, βυθίζοντας στη θλίψη όλους όσους τον γνώριζαν.

Ο Πέτρος καταλείπει σύζυγο και δύο ανήλικα παιδιά, ηλικίας 15 και 13 ετών. Μάλιστα παράκληση της οικογένειας, είναι όπως αντί στεφάνων στο τελευταίο αντίο τη Δευτέρα (25/09), γίνονται εισφορές για τα δύο ανήλικα παιδιά του Πέτρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Εχάσαμε τον Τούτσιο μας, δεν υπάρχει επιστροφή Πέτρο μου – Κουράγιο στην Ολίβια και τα μωρά σου»

Η σύζυγός του, θέλοντας να τον αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο, ράγιζε καρδιές γράφοντας:

Έφυγες αγάπη μου και μας άφησες μόνους. Εμένα, τον Ξενοφών σου και την Γεωργία σου. Καλό παράδεισο και ο Θεός αναπαύσει την ψυχή σου!! Δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω τον χαμό σου. Όλα τα περίμενα αλλά όχι αυτό. Νομίζω ότι θα ξυπνήσω από τον εφιάλτη και θα σε δω να έρχεσαι σπίτι μας. Όλοι είναι εδώ!! Η οικογένεια σου, οι κουμπάροι σου, οι φίλοι σου, οι συνάδελφοι σου, μα λείπεις εσύ!! Πάντα ταγμένος στο καθήκον,  πρώτα αστυνομικός και μετά όλα τα άλλα! Δεν περίμενα κάτι λιγότερο από σένα! Η μεγάλη έννοια σου τα μωρά μας!! Θα είμαι πάντα δίπλα τους όπως και εσύ από εκεί ψηλά!

Σχετικά νέα

X
Translate »