Επιχειρήσεις

Quality Group: Έναρξη εργασιών στο Palm Beach Hotel

Μετά από 3 χρόνια όπου έμεινε εκτός λειτουργίας το ξενοδοχείο Palm Beach Hotel ετοιμάζεται να επιστρέψει ξανά και να δώσει επιπλέον ζωή αλλά και κλίνες στην περιοχή Δεκέλειας.

Η επενδυτική ομάδα (ανάμεσα τους και η Quality Group) επιδιώκουν σε συνδυασμό με την επερχόμενη ανάπτυξη της περιοχής να παραδώσουν ακόμη μια ποιοτική ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή.

Η σελίδα μας επικοινώνησε με τον CEO της Quality Group κ. Σάββα Κάκο ο οποίος μας ανέφερε”πως είναι με ιδαίτερη χαρά που η εταιρεία μας μαζί με τους υπόλοιπους επενδυτές ξεκινήσαμε τις  εργασίες ανακαίνισης σε ένα ξενοδοχείο ορόσημο για την πόλη της Λάρνακας.

Ένα ξενοδοχείο το οποίο για χρόνια αποτέλεσε σημαντικό γρανάζι της τοπικής οικονομίας αλλα΄και της τοπικής τουριστικής αγοράς. Ο κ. Κάκος ανέφερε πως πρόκειται για ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων το οποίο θα φέρει την ίδια ονομασία και οι εργασίες, πέραν από την ανακαίνιση του κυρίως κτηρίου, περιλαμβάνουν και την ανέγερση άλλων οικοδομημάτων καθώς και τη δημιουργία ανεξάρτητων bungalows με ιδιωτική πισίνα με υπόγειο χώρο στάθμευσης.

Στόχος μας, αναφέρει ο κ. Κάκος είναι το ξενοδοχείο να λειτουργήσει το 2025».
Δείτε φωτογραφίες από το χώρο εργασιών

Σχετικά νέα

X
Translate »