Δελτία Τύπου

Πτήσεις προς Βρυξέλλες από Cyprus Airways από 21 Δεκεμβρίου από τη Λάρνακα

Η Cyprus Airways ξεκινά πτήσεις προς Βρυξέλλες από 21 Δεκεμβρίου και σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, θα πραγματοποιούνται δύο πτήσεις την εβδομάδα και το καλοκαίρι θα αυξηθούν σε τρεις.

Οι πτήσεις ως τον Φεβρουάριο θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη.

Ο Paul Sies, CEO της Cyprus Airways, ανέφερε ότι το νέο δρομολόγιο με το Airbus A220 είναι ένα σημαντικό βήμα στην ενίσχυση της συνδεσιμότητας μεταξύ Κύπρου και Ευρώπης, προωθώντας τις επιχειρηματικές και κυβερνητικές σχέσεις, αλλά και προσφέροντας στους ταξιδιώτες την ευκαιρία να χαρούν τις ομορφιές και τον ήλιο της Κύπρου.

Ο Arnaud Feist, CEO του Αεροδρομίου Βρυξελλών, ανέφερε ότι το Airbus A220, θα συνδέσει τις Βρυξέλλες με τη Λάρνακα, για επαγγελματικά ταξίδια και επιχειρηματικές δραστηριότητες, καθώς και για όσους αναζητούν τον ηλιόλουστο προορισμό που είναι η Κύπρος.

Οι πτήσεις κάθε Δευτέρα και Πέμπτη θα αναχωρούν από Λάρνακα στις  11:00 με άφιξη στις Βρυξέλλες στις 15:40 και αναχώρηση από Βρυξέλλες στις 16:40 με άφιξη Κύπρο στις 20:50. Οι πτήσεις της Cyprus Airways προς τις Βρυξέλλες είναι ήδη διαθέσιμες για κρατήσεις.

Σχετικά νέα

X
Translate »