Πολιτιστικά

Ψάχνουν 40 νέους για να ποστάρουν φωτογραφίες της Κύπρου στο Ιnstagram

Ιnstagram και «νεαρόκοσμος» επιστρατεύονται για την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

 

 

Σε μια προσπάθεια να αναδείξει την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και όλους τους μνημειακούς χώρους που έχει συντηρήσει τα τελευταία δέκα χρόνια, η Τεχνική Επιτροπή για την πολιτιστική κληρονομιά απευθύνει κάλεσμα στο νεαρόκοσμο της Κύπρου, Ελληνοκύπριους και Τουροκύπριους, να ποστάρουν στο Ιnstagram φωτογραφίες από αρχαιολογικούς και άλλους χώρους και να λειτουργήσουν ως Νεαροί Πρεσβευτές Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

 

Νεαροί και νεαρές ηλικίας από 18 ως 35 χρόνων καλούνται να ποστάρουν από σήμερα ως και τις 30 Ιουνίου στο Instagram μία έως τρεις φωτογραφίες ή και ένα μικρό βίντεο 30 δευτερολέπτων από χώρους πολιτιστικής κληρονομιάς σε όλη τη Κύπρο γράφοντας γιατί η πολιτιστική κληρονομιά είναι σημαντική για αυτούς.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο πρέπει να συνοδεύονται από τα διακριτικά hashtags #oursharedheritage #EuropeforCulture #TCCHYouthAmbassador.

Μετά τις 30 Ιουνίου θα επιλεγούν υποψήφιοι σε διαδικασία shortlisted οι οποίοι και θα παρακαθίσουν σε συνέντευξη ως τις 15 Ιουλίου.

Από αυτούς/ες θα επιλεγούν οι Νεαροί Πρεσβευτές στις 31 Ιουλίου οι οποίοι και θα εμπλακούν σε projects που θα ανακοινωθούν από την Τεχνική Επιτροπή με στόχο την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της Κύπρου.

Στόχος είναι να επιλεγούν 40 νεαροί Κύπριοι και Κύπριες από όλη την Κύπρο, ως Νεαροί Πρεσβευτές.

 

city. sigmalive. com. cy

Σχετικά νέα

X
Translate »