Αθλητικά Νέα

Ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καρίερας του ο Αιμίλιος Τέκκης

Χωρίζουν οι δρόμοι Αιμίλιου Τεκκη και ΑΣΠΙΣ ΠΥΛΑΣ.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Μετά από δυο χρόνια παρουσίας και από την άνοδο στην επίλεκτη κατηγορία στοκ από το αγροτικό και την παραμονή της ομάδας στην επίλεκτη κατηγορία χωρίζουν οριστικά οι δρόμοι του Αιμίλιου Τέκκη και τησ ΑΣΠΙΣ ΠΥΛΑΣ. Η απόφαση λήφθηκε κοινή συναινέσει με το συμπολίτη μας προπονητή να αναζητεί ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μέσω της σελίδας μας ο κ. Τέκκης εύχεται τα καλύτερα και καλή συνεχεία στην παλιά του ομάδα.

 

Ποιος είναι ο Αιμίλιος Τέκκης

Ο κ. Τέκκης είναι κάτοχος UEFA PRO και τόσο στις συνεργασίες που είχε, όσο και μέσα από την ακαδημία ποσοσφαίρου που διατηρεί, τον διακρίνει ο επαγγελματισμός και η τελειότητα. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που προέρχεται από ποδοσφαιρική οικογένεια και έχει να επιδείξει πολλά επιτεύγματα στην όλη ποδοσφαιρική του πορεία, ενώ είναι κάτοχος του UEFA PRO με τον κύκλο όπου συμμετείχαν οι Σοφρώνης Αυγουστή, Σάββας Πουρσαϊτίδης, Βέσκο Μιχαήλοβιτς, Γιώτης Εγκωμίτης κ.α

 

 

Ως προπονητής της ΑΣΠΙΣ ΠΥΛΑΣ ο κ. Τέκκης έχει βραβευθεί από την Ομοσπονδία ΕΠΕΛ ως καλύτερος προπονητής για τη χρονιά 2017-18 για την πορεία του με την ομάδα.

 

 

Ελευθερος πλέον και ανοιχτός σε προτάσεις ο Αιμίλιος Τέκκης σκέφτεται ήδη το επόμενο βήμα στη καριέρα του ενώ ήδη το τελευταίο διάστημα επισκέφτηκε 2 επαγγελματικές ομάδες του εξωτερικού για γενική διαχείριση ομάδας από προπονητές.

Σχετικά νέα

X
Translate »