Αθλητικά Νέα

Πρωταθλητής στο Tennis Europe U12 στη Λάρνακα ο Βασίλης Βραχίμης, τιμώντας την Κύπρο

Πηγή: kerkida.net

Ο Κύπριος Βασίλης Βραχίμης πέτυχε αξιοσημείωτη νίκη με αντίπαλο τον Ελλαδίτη Ραφαήλ Παγώνη στο Ευρωπαϊκό Τουρνουά Τένις που διοργάνωσε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λάρνακας (TE U12 Larnaca Tennis Club Petrolina G2) τη χρονική περίοδο 29/10/2022 μέχρι 05/11/2022, εκπροσωπώντας επάξια και αναδεικνύοντας την πατρίδα του σε Ευρωπαϊκό επίπεδο στην κατηγορία του αγωνίσματος του.

Γίνε τώρα συνδρομητής σε ένα από τα αθλητικά πακέτα της Cablenet, για να απολαμβάνεις όλη τη δράση

Ο Βασίλης Βραχίμης (με χρονολογία γέννησης το 2010 και με καταγωγή από την Αμμόχωστo) στην πορεία του μέχρι τον τίτλο στη φάση των ομίλων στις προηγούμενες αναμετρήσεις κατάφερε με θέληση, μαχητικότητα, επιμονή και προσήλωση στο αγαπημένο του άθλημα, να αντιμετωπίσει και να κερδίσει πολύ δυνατούς αντιπάλους από Γερμανία, Ισραήλ, Σουηδία, Λευκορωσία και Ελλάδα με ψηλές επιδόσεις στο Ευρωπαϊκό τένις στην κατηγορία κάτω των 12 ετών και που ανήκουν στις πρώτες κατατάξεις στις χώρες τους.

Κύπριος πρωταθλητής στο Tennis Europe U12

Επίσης, ο Βασίλης μαζί με τον αδελφό του Μιχαήλ Άγγελο που και οι δύο ανήκουν στην εθνική ομάδα της Κύπρου, στη συγκεκριμένη διοργάνωση, κατάφεραν να φτάσουν στους Ημιτελικούς στο Διπλό.

Σημειώνεται ότι ο Βασίλης εκπροσώπησε την Κύπρο τον προηγούμενο Ιούλιο στο Summer Cup στη Γαλλία.

Πέρσι, την αντίστοιχη χρονική περίοδο στην ίδια διοργάνωση της Tennis Europe που διεξήχθη στον Όμιλο Αντισφαίρισης Λάρνακας, τα αδέλφια ήτανε φιναλίστ στα Διπλά αγοριών U12.

Κύπριος πρωταθλητής στο Tennis Europe U12

Επιπρόσθετα, αναφέρεται ότι τα αδέλφια Βραχίμη κατέκτησαν τον πρώτο τους ευρωπαϊκό τίτλο στα Διπλά αγοριών U12 στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe «Patras Junior» που φιλοξενήθηκε στα γήπεδα της Α.Ε.Τ Νίκη στην Πάτρα τη χρονική περίοδο 11/06/2022 μέχρι 17/06/2022.

Και οι δυο τους συμμετείχαν σε ακόμη τρεις διοργανώσεις της Tennis Europe στο εξωτερικό όπου είχαν αρκετά καλή πορεία, λαμβάνοντας υπόψη το μεγάλο και σκληρό ανταγωνισμό που επικρατεί στο τένις, καθώς επίσης και τους αθλητές που λαμβάνουν μέρος, οι οποίοι προέρχονται από χώρες με μεγάλη παράδοση στο χώρο του τένις.

Κύπριος πρωταθλητής στο Tennis Europe U12

Συγκεκριμένα, στο ευρωπαϊκό τουρνουά της Πτολεμαΐδας που πραγματοποιήθηκε στις 20/06/2022 έως 26/06/2022 έφθασαν μέχρι τους προημιτελικούς στα Μονά αγοριών και στο ευρωπαϊκό τουρνουά Iasi Tennis Trophy (22/05/2022-29/05/2022) έφθασαν μέχρι τους ημιτελικούς αγώνες στα Διπλά αγοριών.

Συγχαρητήρια στα αγόρια και ό,τι καλύτερο στο άθλημα που επέλεξαν και αγαπάνε.

Ο Βασίλης Βραχίμης και ο Μιχαήλ Άγγελος Βραχίμης προπονούνται από ηλικία πέντε ετών στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αμμοχώστου. Στο συγκεκριμένο τουρνουά στη Λάρνακα πέτυχαν νίκες και άλλα παιδιά του συγκεκριμένου Ομίλου.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στους προπονητές τους.

Κύπριος πρωταθλητής στο Tennis Europe U12

Κύπριος πρωταθλητής στο Tennis Europe U12

Κύπριος πρωταθλητής στο Tennis Europe U12

 

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »