Αθλητικά Νέα

Προπόνηση της Εθνικής Ομάδας ΑΜΕΑ στο πάρκο Τοξοβολίας στη Πύλα

Στο υπέροχο ολοπράσινο Πάρκο Τοξοβολίας στη Πύλα (Archery Park – Pyla) πραγματοποιήθηκε, με επιτυχία η τελευταία προπόνηση των αθλητών της Εθνικής Ομάδας ΑΜΕΑ που θα αντιπροσωπεύσουν την Κύπρο μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παρατοξοβολίας 2022 (European Para-Archery Championships) στη Ρώμη, από τις 31 Ιουλίου μέχρι τις 7 Αυγούστου 2022.

 

 

Παρόντες στην προπόνηση οι 3️⃣ αθλητες που θα λάβουν μέρος στο European Para-Archery Championships στη Ρώμη:
🎯 Χρίστος Μισός
🎯 Μάριος Λάμπρου και
🎯 Παναγιώτης Κκομόρ

Οι αθλητές και αθλήτριες προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Ομοσπονδιακού Προπονητή ΑΜΕΑ κ. Σάββα Λακερίδη, τον Βοηθό Ομοσπονδιακό Προπονητή ΑΜΕΑ κ. Δημήτρη Καργάδο και τον προπονητή Ανδρέα Ονουφρίου, στο Πάρκο Τοξοβολίας, στη Πύλα – ΛΑΡΝΑΚΑ.

Συμμετείχαν το Σωματείο Τοξοβολίας ΦΙΛΟΚΤΗΤΗ, ο Πρόεδρος και Προπονητής κ. Βασίλης Κουρσάρης και οι δύο προπονητές που τον πλαισιώνουν οι κ.κ. Σπύρος Παπαγεωργίου και Νικόλας Χατζηδιάκος. Μαζί προπονούνται και οι αθλητές του Σωματείου ToxoFit.

Αξίζουν συγχαρητήρια στα δύο Σωματεία Σ.Τ.ΦΙΛΟΚΤΗΤΗ και ToxoFit για την πολύ καλή συνεργασία και ομαδικότητα στις προπονήσεις τους στο Πάρκο Τοξοβολίας στη Πύλα.

Ευχαριστίες επίσης αξίζουν και στον Πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Πύλας, κ. Σίμο Μιτίδη και όλο το Κοινοτικό Συμβούλιο Πύλας, για την πολύτιμη προσφορά τους στον κόσμο της τοξοβολίας στη Λάρνακα με το στολίδι που δημιουργήσαν σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας κ. Ανδρέα Θεοφυλάκτου.

Στην προπόνηση των αθλητών τηρήθηκαν οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας με βάση τις εντολές του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού και των διαταγμάτων της Κυβέρνησης.

Σχετικά νέα

X
Translate »