Γενική Επικαιρότητα

Πρόγραμμα για μετάβαση επιχειρήσεων στη ψηφιακή τεχνολογία

Το Κέντρο Παραγωγικότητας ανακοινώνει τη διεξαγωγή προγράμματος κατάρτισης με τίτλο «Η Ομαλή Μετάβαση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Στη Ψηφιακή Τεχνολογία  (IT002)» διάρκειας 28 ωρών. Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί στις 23/05, 06/06, 13/06 & 20/06/2023 από τις 8:30 μέχρι 16:30 με τη μέθοδο της δια ζώσης εκπαίδευσης και εισηγήτρια του προγράμματος είναι η κα Έλενα Ανδρέου.

Είναι ευρέως αναγνωρισμένο ότι υπάρχει επιτακτική ανάγκη για όλες τις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν και να υποστηρίξουν ενεργά μια ψηφιακή παρουσία, τοποθετώντας ψηφιακές στρατηγικές (ιστοσελίδα της εταιρείας, σελίδες κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, ψηφιακή διαφήμιση, αναλύσεις ιστού κ.λπ.) στην κορυφή του σχεδίου μάρκετινγκ και των προσπαθειών τους αφού, το παλιό κλασικό μοντέλο μάρκετινγκ είναι πλέον ξεπερασμένο.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα έχουν αποκτήσει ολοκληρωμένες γνώσεις και δεξιότητες του τομέα του Ψηφιακού Μάρκετινγκ Επιχειρήσεων όπως αυτό εφαρμόζεται σήμερα. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και διευθυντές μάρκετινγκ μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για τη βελτίωση και ανάπτυξη των δεξιοτήτων ψηφιακού μάρκετινγκ.

ΑνΑΔ

Το πρόγραμμα εγκρίθηκε από την ΑνΑΔ. Οι επιχειρήσεις/οργανισμοί που συμμετέχουν με εργοδοτουμένους τους, καθώς και οι άνεργοι, οι οποίοι ικανοποιούν τις προϋποθέσεις της ΑνΑΔ, θα τύχουν της σχετικής επιχορήγησης. Συγκεκριμένα, το Δικαίωμα Συμμετοχής είναι €250,00 το άτομο. Η Επιχορήγηση της ΑνΑΔ σε επιχειρήσεις/οργανισμούς που συμμετέχουν με εργοδοτούμενους τους, οι οποίοι ικανοποιούν τα κριτήρια της ΑνΑΔ είναι €200,00 το άτομο. Στις περιπτώσεις αυτές το πληρωτέο ποσό στο Κέντρο Παραγωγικότητας είναι €50,00.

Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΡΜΗΣ, ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΑΝΑΔ (Κωδ. ΑνΑΔ 146379).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Υπεύθυνη του Προγράμματος κ. Χριστιάνα Χριστοδούλου στο τηλέφωνο 22806119 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο cchristodoulou@kepa.mlsi.gov.cy.

Σχετικά νέα

X
Translate »