Εκπαίδευση

Προειδοποιεί με νέα κρίση στην παιδεία ο γενικός γραμματέας της ΠΟΕΔ

Δεν λέει να κοπάσει η τρικυμία στον χώρο της παιδείας με τον γενικό γραμματέα της ΠΟΕΔ Χάρη Χαραλάμπους, να προβαίνει σε νέες καταγγελίες και να προβλέπει νέο αδιέξοδο στον διάλογο υπουργείου-εκπαιδευτικών οργανώσεων στη ΜΕΠΕΥ.
Συγκεκριμένα ο Χάρης Χαραλάμπους, με ανάρτηση του στο facebook, καταγγέλλει πως το Υπουργείο προχώρησε μονομερώς στην εγγραφή των θεμάτων που επιθυμούσε η Κυβέρνηση στην ημερήσια διάταξη.
«Η κυβέρνηση και ο υπουργός Παιδείας αντί διαλόγου για όλα τα θέματα επιθυμούν να συνεχίσουν τον καλοκαιρινό τους μονόλογο στη ΜΕΠΕΥ. Αυτό θα οδηγήσει ξανά δυστυχώς σε αδιέξοδο», γράφει μεταξύ άλλων ο Γ.Γ της ΠΟΕΔ
Σημειώνεται πως η συνεδρία της ΜΕΠΕΥ προγραμματίστηκε για την επόμενη Πέμπτη 15 Νοεμβρίου και σύμφωνα με τον κ. Χαραλάμπους από την ημερήσια διάταξη παρακάμφθηκε το θέμα της πίστωσης, καθώς και άλλα 55 θέματα που ενέγραψαν οι εκπαιδευτικές οργανώσεις.
Μάλιστα ο Χάρης Χαραλάμπους καταγγέλλει το υπουργείο πως «ως κερασάκι στην τούρτα» ενέγραψε και το θέμα των σχολικών αργιών.
«Η Κυβέρνηση πιστεύει δυστυχώς πως θα συνεχίσει τον μονόλογο που η ίδια ονομάζει διάλογο. (…)Αυτά ενδιαφέρουν προφανώς τον κύριο Υπουργό Παιδείας και την Κυβέρνηση.
Ίσως να πιστεύουν μάλιστα πως θα τους επιτρέψουμε να επαναλάβουν τα καλοκαιρινά κατορθώματά τους» λέει μεταξύ άλλων ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΕΔ.
Δείτε την ανάρτησή του Γ.Γ της ΠΟΕΔ

Σχετικά νέα

X
Translate »