Εκπαίδευση

Προδρόμου: Σύντομα ανακοινώσεις για κλιματισμό στα σχολεία

Πηγή: alphanews.live

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Τις επόμενες μέρες θα γίνουν κάποιες ανακοινώσεις σχετικά με τον προγραμματισμό, την πρωτοβουλία του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, «για να αναπτύξουμε ένα πρόγραμμα για κλιματισμό στα σχολεία και για διάφορα άλλα θέματα», είπε ο πολιτικός προϊστάμενος του Υπουργείου, Πρόδρομος Προδρόμου, σε σημερινές του δηλώσεις.

Ερωτηθείς για τη σημερινή εκδήλωση διαμαρτυρίας οργανωμένων γονιών παιδιών με αναπηρίες έξω από Υπουργείο Παιδείας και Προεδρικό, ο κ. Προδρόμου είπε ότι έχει εκδοθεί σχετική γραπτή ανακοίνωση από το Υπουργείο.

«Γνωρίζετε ότι υπάρχει νομοθεσία. Αν υπάρχει νομοθεσία πρέπει να προχωράμε με βάση τις διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος. Το Υπουργείο Παιδείας μελετά αυτή την περίοδο και είμαστε και σε συνεννόηση και με την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Παιδείας για να προσαρμοστεί η νομοθεσία σε κάποια ζητήματα, να επανεξετάσουμε κάποια ζητήματα. Απ΄ εκεί και πέρα, δεν υπάρχει κάτι να συζητήσουμε σήμερα», πρόσθεσε.

Ανέφερε, παράλληλα, ότι τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν τα σχολεία, «θα τα πούμε στη συνέχεια».

«Είχαμε σήμερα συνάντηση με όλους τους Διευθυντές και Διευθύντριες, με τις Διευθύνσεις Μέσης Εκπαίδευσης.

Τις επόμενες μέρες θα γίνουν κάποιες ανακοινώσεις και σχετικά με τον προγραμματισμό, την πρωτοβουλία του Υπουργείου για να αναπτύξουμε ένα πρόγραμμα για κλιματισμό στα σχολεία και για διάφορα άλλα θέματα», κατέληξε.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »