Δελτία Τύπου

Πρόδρομος Αλαμπρίτης: Μια διαφορετική εξαγγελία για τη Λάρνακα

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 23 Ιανουαρίου, στη Λάρνακα, μια εξαγγελία αλλιώτικη, μια εξαγγελία όπως την απαιτεί η σημερινή πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Ο Πρόδρομος Αλαμπρίτης, εκπαιδευτικός και μέλος του Πολιτικού Γραφείου του Δημοκρατικού Συναγερμού, επέλεξε το Facebook live, για να εξαγγείλει την πρόθεσή του να διεκδικήσει τη βουλευτική έδρα, στις επερχόμενες εκλογές του Μάη. Εκατοντάδες συμπολίτες μας συμμετείχαν σε αυτή τη πρωτοποριακή διαδικτυακή εκδήλωση από το κοινωνικό δίκτυο Facebook, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που επέλεξαν το Instagram, όπου προβαλλόταν επίσης σε απευθείας μετάδοση η εξαγγελία.

Όπως ανέφερε ο κος Αλαμπρίτης «Δεν τρέφω αυταπάτες. Γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι να αλλάξει η πολιτική κουλτούρα και νοοτροπίες δεκαετιών. Όμως, είμαι σίγουρος ότι αξίζει να προσπαθήσουμε. Αξίζει ο αγώνας για να επανέλθει η ηθική και η εντιμότητα στην πολιτική. Κάθε μεγάλος αγώνας, ξεκινά με μικρά βήματα. Οφείλουμε να δώσουμε τον αγώνα για τις αξίες, τις αρχές και τα ιδανικά μας. Τις αρχές και τις αξίες, της μετριοπάθειας, του ορθολογισμού, του αλληλοσεβασμού, του φιλελευθερισμού, της ισοπολιτείας, του κράτους δικαίου,» ενώ συμπλήρωσε ότι «Υπεύθυνα και Αποφασιστικά, δηλώνω πως μπορώ και θέλω να προσφέρω. Μέσα από την μέχρι σήμερα ενεργή ενασχόλησή μου με τα κοινά και την επαγγελματική μου πορεία, είμαι πεπεισμένος ότι έχω τα εφόδια για να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας.»

Παρακολουθήστε ολόκληρη την βιντεοσκοπημένη εξαγγελία από τη σελίδα του κου Πρόδρομου Αλαμπρίτη στο Facebook ή στο σύνδεσμο: https://fb.watch/3dwxVn5HSI/

 

Ομάδα Στήριξης

Πρόδρομου Αλαμπρίτη

 

Σχετικά νέα

X
Translate »