Δελτία Τύπου

Πραγματοποιήθηκε το 5ο Φεστιβάλ Προσφοράς Πετρολίνα – €20,000 δόθηκαν για την ενίσχυση του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»

Η ανθρωπιά και η αγάπη πλημμύρισαν το απόγευμα της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου 2023, την πλατεία Ευρώπης στη Λάρνακα, όπου με τη συμμετοχή χιλιάδων επισκεπτών κάθε ηλικίας και την παρουσία επισήμων, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, το 5ο Φεστιβάλ Προσφοράς Πετρολίνα, για την ενίσχυση του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή». Με το μήνυμα «Μαζί σε κάθε όνειρο, σε κάθε ευχή!», η Λάρνακα έζησε υπέροχες στιγμές σε μια από τις μεγαλύτερες ψυχαγωγικές και συνάμα φιλανθρωπικές εκδηλώσεις της χρονιάς.

Με την εντυπωσιακή ανταπόκριση του κόσμου αλλά και την ενθουσιώδη δράση των 300 και πλέον εθελοντών της Petrolina Community, της Petrolina Kids Community και άλλων φίλων εθελοντών, το 5ο Φεστιβάλ Προσφοράς της Πετρολίνα, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο,  ενισχύοντας το έργο του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή».

Πέραv από τον κοινωνικό χαρακτήρα του Φεστιβάλ, η εκδήλωση συνδύαζε δεκάδες ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Στον χώρο, λειτούργησαν περίπτερα με διάφορα παιχνίδια για όλη την οικογένεια, με το καλλιτεχνικό πρόγραμμα να ξεχωρίζει για την ποιότητα και την πολυμορφία του. Παρουσιάστρια της εκδήλωσης ήταν η Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Το Φεστιβάλ έκλεισε με συναυλία από τον Γιώργο Σαμπάνη, που ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους.

Η είσοδος και η συμμετοχή στα παιχνίδια ήταν δωρεάν και μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των φαγητών και ποτών θα διατεθούν για το έργο του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή». Επιπρόσθετα, η Πετρολίνα στήριξε το έργο του Συνδέσμου με το επιπλέον ποσό των €20,000, το οποίο παραδόθηκε στον Πρόεδρό του, Γιώργο Πενενταέξ, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Με τη δική του παρουσία ξεχώρισε ο πρωταθλητής της Petrolina Racing Team, Αλέξανδρος Τσουλόφτας με το αγωνιστικό του αυτοκίνητο καθώς και ποδοσφαιριστές από το Γκολ στη Ζωή, που φωτογραφήθηκαν με το κοινό και μοίρασαν αυτόγραφα.

Η κ. Γεωργία Λευκαρίτη, Εκτελεστικός Σύμβουλος της Petrolina (Holdings) Public Ltd, στο χαιρετισμό της, απηύθυνε ιδιαίτερες ευχαριστίες στους εθελοντές που για άλλη μια χρονιά δούλεψαν ακούραστα και με ενθουσιασμό, αποτελώντας τη ψυχή του φεστιβάλ. Η κ. Λευκαρίτη εξέφρασε τη χαρά και τη συγκίνησή της για την ανταπόκριση του κόσμου, στο κάλεσμα της Πετρολίνα για την ενίσχυση του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», λέγοντας πως «είμαστε σίγουροι ότι το 5ο Φεστιβάλ Προσφοράς της Πετρολίνα θα εκπληρώσει ευχές παιδιών και θα λειτουργήσει σαν μια αγκαλιά γεμάτη χαμόγελα και ελπίδα για τη ζωή. Κλείνοντας, τόνισε ότι «σε αυτή την διαδρομή είμαστε μαζί για ένα κοινό σκοπό, σε κάθε όνειρο, σε κάθε ευχή».

Χαιρετισμούς απηύθυναν επίσης ο Εκτελεστικός Διευθύνων Σύμβουλος της Πετρολίνα Ντίνος Λευκαρίτης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο μια Ευχή» Γιώργος Πενηνταέξ και ο  Δήμαρχος Λάρνακας Αντρέας Βύρας.

Για τη διαχρονική κοινωνική προσφορά της Πετρολίνα, όπως και για το έργο που επιτελεί ο Σύνδεσμος Ένα Όνειρο μια Ευχή, αναφέρθηκε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργος Παπαναστασίου, όσο και η Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας Μαριλένα Ευαγγέλου.

Το τελετουργικό μέρος του Φεστιβάλ έκλεισε με το δικό της χαιρετισμό η Προεδρεύουσα της Κυπριακής Δημοκρατίας και Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου, η οποία εξήρε την προσφορά της Πετρολίνα στην κυπριακή κοινωνία, δίνοντας συγχαρητήρια για το έργο που επιτελεί εδώ και χρόνια. «Ευχαριστώ για την τιμή να βρίσκομαι σήμερα εδώ, για να χαρίσουμε στα παιδιά χαμόγελα και ελπίδα».  

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Δήμαρχοι, Βουλευτές, Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.α.

Σχετικά νέα

X
Translate »