Κοινωνία

Πραγματοποιήθηκε στο Λύκειο Βεργίνας η εκδήλωση Αγάπης και Συμπαράστασης “Ένα Όνειρο Μια Ευχή”.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Λυκείου Βεργίνας, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με την καθοδήγηση της καθηγήτριας τους κυρίας Χαράς Οικονόμου, τη Διεύθυνση του Σχολείου, και όλους τους καθηγητές, πραγματοποίησαν χθες, την ευχή της 8χρονης Ελισάβετ που νόσησε σε μικρή ηλικία από τον καρκίνο.
Τα παιδιά με πολλή κέφι, διάθεση προσφοράς και αγάπης, κατασκεύασαν χίλια Αστέρια, στέλνοντας το μήνυμα ότι ”Η Ευχή Δεν Είναι Άπιαστο Όνειρο” . Έγραψαν ΜΙΑ ΕΥΧΗ σε κάθε αστέρι για την μικρή ηρωϊδα και στόλισαν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα που βρίσκονται στην αυλή του σχολείου τους.
Κάθε αστέρι πωλήθηκε προς €2..
Στην όμορφη εκδήλωση, μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων, προσφέρθηκε η ΕΥΧΗ της Μεγάλης Μικρής Ηρωίδας για ένα ταξίδι στο Παρίσι και τη Euro Disneyland. Της προσφέρθηκε και μια βαλιτσούλα γεμάτη από τα απαραίτητα για το ταξίδι αντί της βαλιτσούλας για τα νοσοκομεία που ως πρόσφατα γνώριζε.
Τα πιο κάτω μηνύματα των παιδιών μας συγκινούν και μας κάνουν περήφανους γιατί μπορούμε να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία αφού οι μαθητές απέδειξαν ότι είναι Συνοδοιπόροι και Συνταξιδιώτες των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.
ΧΙΛΙΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΕΥΧΕΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ, ΦΩΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ, ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ.
ΓΕΜΙΣΕ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΜΕ ΑΣΤΕΡΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΨΥΧΟΥΛΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΜΙΚΡΗ.
Σύμφωνα με το Νίκο Καζαντζάκη: ”Όσο υπάρχουν στο κόσμο ΠΑΙΔΙΑ, ΖΩΑ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΎΔΙΑ, ΜΗΝ φοβάστε. Όλα θα πάνε καλά”.
Ο κύριος Γιώργος Πενηνταέξ, Πρόεδρος του Συνδέσμου ¨Ένα Όνειρο Μια Ευχή”, ευχαρίστησε θερμά τον Διευθυντή του Λυκείου Βεργίνα κύριο Αλέξανδρο Δημητρίου , και τη κυρία Chara Papanika για τη συνεχή στήριξη τους προς τα παιδιά που νοσούν από καρκίνο.
May be an image of 4 people, people standing and indoor
H κ. Χαρά Παπανίκα αναφέρει
Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας Λύκειο Βεργίνας η εκδήλωση Αγάπης και Συμπαράστασης “Ένα Όνειρο Μια Ευχή”. Χίλια Αστέρια Χίλιες ευχές στόλισαν την αυλή του σχολείου μας!Οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας με χαρά και υπερηφάνεια παρέδωσαν στον Πρόεδρο κ. Γιώργο Πενηνταέξ και στη Διοικητική Προϊσταμένη κα Μάρω Χατζηχριστοφή του Παγκύπριου Συνδέσμου “Ένα Όνειρο Μια Ευχή” το ποσό των 2.800 ευρώ.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας κατάφεραν να μετατρέψουν την ευχή σε πραγματικότητα. Να μετουσιώσουν την επιθυμία σε δυνατότητα. Πραγματοποίησαν την ευχή ενός μικρού κοριτσιού, που πάλεψε και νίκησε τον καρκίνο, να επισκεφθεί την Disneyland!
Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας και όλους εσάς που στήριξατε την προσπάθεια μας !
Ευχαριστούμε τον Έντιμο Δήμαρχο Λάρνακα κ. Ανδρέα Βύρα , ο οποίος μας παραχώρησε με μεγάλη προθυμία τα χριστουγεννιάτικα δέντρα που κοσμούν το σχολείο μας με χίλια Αστέρια Χίλιες ευχές για την μικρή μας ηρωίδα!
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον καλλιτέχνη ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ που χωρίς δεύτερη σκέψη αποδέκτηκε την πρόταση μας να τραγουδήσει με μαθήτριες του σχολείου μας το τραγούδι “Ολα Περνούν”
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους μαθητές και μαθήτριες του Παγκυπρίου Λυκείου Λαρνακας και Εσπερινού Γυμνασίου Λυκείου Λαρνακας που στήριξαν την προσπάθεια μας! Σας Ευχαριστούμε!!!
Χορηγοί:
Παραδεισιώτης L td
Multiklima
GS Family Hair Salon
S.M.D
Chocoland
May be an image of 3 people, people standing and indoor
May be an image of 2 people, people standing and indoor
May be an image of 3 people, people standing and indoor

Σχετικά νέα

X
Translate »