Πολιτιστικά

Πραγματοποιήθηκε η τελική γιορτή του Ανοικτού Σχολείου Δήμου Λάρνακας για τη Σχολική Χρονιά 2021 – 2022

Πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Πετράκη Κυπριανού, η Τελική Γιορτή του Ανοικτού Σχολείου Δήμου Λάρνακας, για τη Σχολική Χρονιά 20121 – 2022.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διάφορα προγράμματα και επιδείξεις από ομάδες παιδιών και ενηλίκων, που συμμετέχουν στις δραστηριότητες του Ανοικτού Σχολείου Δήμου Λάρνακας, όπως Kangoo Jumps, Ελληνικούς Παραδοσιακούς και Λαϊκούς Χορούς, Hip – Hop, Μπαλέτο, Πιλάτες, Γυμνάζομαι με το παιδί μου, Ρωσικό τραγούδι και ιταλικό ποίημα.

 

Επίσης στο χώρο της εκδήλωσης υπήρχε έκθεση Ζωγραφικής, Κεραμικής, Κατασκευή χειροποίητης τσάντας, Ρομποτικής, Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής, Περίπτερο Ρωσικής Γλώσσας, και Βοτανοθεραπείας, – Αρωματοθεραπείας.

Ο Δήμαρχος Λάρνακας, Ανδρέας Βύρας στο χαιρετισμό του ανέφερε, ότι το Ανοικτό Σχολείο είναι ένας θεσμός που συνεχώς αναβαθμίζεται και εμπλουτίζεται με νέες δράσεις με απώτερο στόχο την υγιή και δημιουργική ενασχόληση των πολιτών, ανεξαρτήτως ηλικίας, κατά τις απογευματινές ώρες.

 

 

 

 

Πρόσθεσε επίσης ότι και πως ο Δήμος Λάρνακας είναι πολύ περήφανος για το θεσμό του Ανοικτού Σχολείου και ότι οι δημότες της Λάρνακας αγκαλιάζουν με θέρμη τον εν λόγω θεσμό.

Τέλος ευχαρίστησε όλους όσους συμβάλουν στην επιτυχία του Ανοικτού Σχολείου Δήμου Λάρνακας και ιδιαίτερα όλους όσους συμμετέχουν στα προγράμματα και στις δραστηριότητες του Σχολείου.

Στη συνέχεια, η Διευθύντρια/Συντονίστρια Δρ. Γιάννα Νικολάου παρουσίασε τα προγράμματα και τις δράσεις του Ανοικτού Σχολείου Δήμου Λάρνακας κατά τη διάρκεια της Σχολικής Χρονιάς 2021 – 2022, κατά την οποία, το Ανοικτό Σχολείο πρόσφερε 33 διαφορετικές δραστηριότητες σε 850 μέλη, οι οποίες διαμοιράστηκαν σε 81 τμήματα και διδάσκονταν από 24 εξαιρετικούς εκπαιδευτές.

 

 

 

 

Επίσης ανάφερε ότι μετά από 2 χρόνια που δεν είχε πραγματοποιηθεί τελική γιορτή του Ανοικτού Σχολείου, όλοι οι συμμετέχοντες είναι πολλοί ενθουσιασμένοι για την επιστροφή στην κανονικότητα και ότι θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προγράμματα τους.

Την Τελική Γιορτή του Ανοικτού Σχολείου Δήμου Λάρνακας, τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας, οι Βουλευτές κ. Πρόδρομος Αλαμπρίτης, κ. Χρίστος Ορφανίδης, κ. Ανδρέας Πασιουρτίδης,, ο Πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας Λάρνακας κ. Πέτρος Χρυσοστόμου, ο Αντιπρόεδρος του ΚΟΑ κ. Κωστάκης Κουκκουλής, το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ, κ. Κάλλη Χατζηιωσήφ, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

 

 

May be an image of 4 people, people standing and indoor

 

May be an image of 3 people and purse

May be an image of 1 person

Σχετικά νέα

X
Translate »