Όμορφα της Πόλης

Πραγματοποιήθηκε η ποδηλασία στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG MED “INCIRCLE”

Μέσα στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Incircle του Interreg Mediterranean, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021, ποδηλατικός γύρος στο κέντρο της Λάρνακας. Σημείο αφετηρίας ήταν η εξέδρα εκδηλώσεων του παραλιακού μετώπου Φοινικουδων.
Κατά την έναρξη της ποδηλασίας ο Δήμαρχός Λάρνακας τόνισε την σημασία του προγράμματος αυτού που μεταξύ άλλων ως στόχο έχει την εφαρμογή των αρχών της κυκλικής οικονομίας στον τουριστικό τομέα, με εστίαση στις ιδιαιτερότητες και τις συγκεκριμένες ανάγκες των νησιών και των αραιοκατοικημένων περιοχών της Μεσογείου. Με αυτό το τρόπο, άμεσα η πόλη της Λάρνακας θα καταστεί προσβάσιμη με ποδήλατο και η τουρίστες τόσο από την Κύπρο όσο και από το εξωτερικό θα μπορέσουν μαζί με ένα ποδήλατο να εξερευνήσουν την Λάρνακα χωρίς να χρησιμοποιούν το αυτοκίνητο και χωρίς να μολύνουν το περιβάλλον.
Ο Δήμος Λάρνακας σε συνεργασία με την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας, καταβάλλουν προσπάθειες για προώθηση της κυκλικής οικονομία στην πόλη και επαρχία της Λάρνακας.

Σχετικά νέα

X
Translate »