Αθλητικά Νέα

Πραγματοποιήθηκε χθες η Διάσκεψη Τύπου για την παρουσίαση της διοργάνωση του Beach Volleyball CEV Continental Cup

Beach Volleyball CEV Continental Cup Larnaka 8 – 9 Ιουνίου 2019

 

 

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 5 Ιουνίου και ώρα 11.30 π.μ. η Διάσκεψη Τύπου για την παρουσίαση της διοργάνωση του Beach Volleyball CEV Continental Cup, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 8 και 9 Ιουνίου 2019 στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του παραλιακού μετώπου των Φοινικούδων στη Λάρνακα. Οι εν λόγω αγώνες συνδιοργανώνεται από το Δήμο Λάρνακας και την Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.

Στο Κύπελλο συμμετέχουν τέσσερεις χώρες στους άνδρες (Γαλλία, Φιλανδία, Κύπρος, Μολδαβία) και τέσσερεις χώρες στις γυναίκες (Ουκρανία, Κύπρος, Σκωτία, Μολδαβία). Οι αποστολές των ομάδων θα αρχίσουν να φτάνουν στη Λάρνακα από την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019.

Η είσοδος στους αγώνες για το κοινό θα είναι δωρεάν και οι αγώνες θα διεξάγονται από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ. Αναμένεται να διεξαχθούν γύρω στα 30 παιγνίδια.

Ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας στο χαιρετισμό του καλωσόρισε την αυτή μεγάλη αθλητική διοργάνωση Beach Volleyball στη Λάρνακα και δήλωσε πως η πόλη δηλώνει έμπρακτα την παρουσία και τη στήριξη της σε τέτοιου είδους διοργανώσεις, που προωθούν τον αθλητισμό σαν κοινωνικό αγαθό και η διοργάνωση αυτή αποτελεί ακόμα ένα δυναμικό και χρήσιμο πεδίο ανταλλαγής πληροφοριών και τεχνογνωσίας προς όφελος των Αθλητών, των Σωματείων, αλλά και των αθλούμενων πολιτών κάθε ηλικίας.

Ο Tournament Director της διοργάνωσης κ. Γιώργος Στεφανίδης ο οποίος μίλησε εκ μέρους του Προέδρου της ΚΟΠΕ αναφέρθηκε στις χώρες που συμμετέχουν στους αγώνες καθώς και στο αγωνιστικό σύστημα με το οποίο θα διεξαχθούν τα παιγνίδια και παρουσίασε τις 4 Κυπριακές ομάδες που συμμετέχουν. Επίσης ευχαρίστησε το Δήμο Λάρνακας για την άψογη συνεργασία και όλους τους χορηγούς της διοργάνωσης.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Νεολαίας κ. Ανδρέας Χριστοφόρου αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό είναι η πόλη να διοργανώνει μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις και ευχαρίστησε ιδιαίτερα όλους τους εθελοντές που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για άλλη μια φορά στη πόλη μας. Στη συνέχεια προσκάλεσε το κόσμο να παρακολουθήσει τους αγώνες που θα είναι δωρεάν για το κοινό.
Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού κ.Κωστάκης Κουκκουλής ανάφερε πως η ανάληψη αυτής της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης από την Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης με συνδιοργανωτή τον Δήμο Λάρνακας, συγκαταλέγεται στις κορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις που προβάλλουν ιδιαίτερα το Beach Vollayball και τη χώρα μας. Στη συνέχεια συνεχάρη το Δήμαρχο Λάρνακας και το Πρόεδρο της ΚΟΠΕ και τόνισε ότι ο ΚΟΑ στέκεται αρωγός σε τέτοιου είδους αθλητικές διοργανώσεις.

Οι χορηγοί και υποστηρικτές της διοργάνωσης Beach Volleyball CEV Continental Cup, είναι οι ακόλουθοι:
Ευρωπαϊκή Εκστρατεία #BeActive, ΟΠΑΠ, Χαραλαμπίδης – Κρίστης, Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λάρνακας, Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης Λάρνακας, Ανοικτό Σχολείο Δήμου Λάρνακας, Εστιατόρια McDonalds, ΚΕΟ, ΕστιατόριαT.G.I. Fridays, Ocean Basket, Αρχή Λιμένων Κύπρου, Πανίκος Λειβαδιώτης Group, Sunny Seeker Hotels, Nexters, BeActive, CTC ARI.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »