Αναπτυξιακά Έργα

Πραγματοποιήθηκε χθες η Ανοικτή Διαβούλευση με τους Δημότες στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο «ΣΚΑΛΑ»

Η Διαβούλευση, όπως είχε αναγγελθεί κατά την παρουσίαση του Απολογισμού Τριετίας του Δημάρχου και Δημοτικού Συμβουλίου στις 16 Οκτωβρίου 2019, αποτελούσε τη συνέχεια αφού το κοινό μπορούσε να υποβάλλει ερωτήσεις επί του Απολογισμού.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Παράλληλα έγινε, από το Δήμαρχο Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα, ενημέρωση για το θέμα της μετακίνησης των Εγκαταστάσεων Πετρελαιοειδών και Υγραερίου από το Παραλιακό Μέτωπο της Λάρνακας και τις εξελίξεις σχετικά με την ενιαία ανάπτυξη Λιμανιού – Μαρίνας.

 Αναφορά έγινε επίσης και σε άλλα τρέχων θέματα όπως τη δημιουργία  Σχολής «Επιστημών και Τεχνολογίας της Θάλασσας» του Πανεπιστημίου Κύπρου, στη Λάρνακα, στις καινοτομίες που εφαρμόστηκαν σε θέματα καθαριότητας όπως τα συνεργία καθαριότητας σε όλες τις περιοχές και συνοικισμούς της πόλης, την άριστη λειτουργία του Πράσινου Σημείου, την πορεία των έργων που βρίσκονται υπό εξέλιξη, την επικείμενη λειτουργία του Κέντρου Εξυπηρέτησης του Δημότη κ.α.

Στη συνέχεια το κοινό υπόβαλε εισηγήσεις καθώς και ερωτήσεις, τα οποία καταγράφηκαν από Λειτουργούς του Δήμου Λάρνακας και θα τύχουν ανάλογου χειρισμού.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »