Εκπαίδευση

Pink Day στο Alexander College για ευαισθητοποίηση για τον Καρκίνο του μαστού

Ο μήνας Οκτώβριος είναι και φέτος αφιερωμένος στην ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τον καρκίνο του μαστού.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Το εκπαιδευτικό ίδρυμα Alexander College, σε συνεργασία με την EuropaDonnaCyprus, διοργανώνουν ενημέρωση προς τη φοιτητική κοινότητα, σχετικά με τον καρκίνο του μαστού, την πρόληψη και ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου.

Η ενημέρωση θα γίνει την Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021, στις 11:00, από τη Ψυχολόγο της EuropaDonnaΔρ Στέφανη Χριστοδουλίδου. Παράλληλα, φοιτητές, καθηγητές και προσωπικό του AlexanderCollege, θα ενισχύσουν οικονομικά το σύνδεσμο, κάνοντας τη δική τους εισφορά. Όλα τα έσοδα θα λάβει ο οργανισμός, ο οποίος συμβάλλει σημαντικά στη σωστή ενημέρωση, πρόληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού.

Επιπλέον, ο Γυμναστής Αντρέας Μιχαήλ, θα δώσει στους φοιτητές συμβουλές για σωστή διατροφή και άσκηση, ως προληπτικό μέτρο για τον Καρκίνο του Μαστού.

Τη συγκεκριμένη μέρα καλούνται όλοι όσοι θα βρεθούν στο AlexanderCollege, να φορούν ροζ χρώμα, ως συμβολική κίνηση ευαισθητοποίησης.

Όλες οι ενέργειες θα πραγματοποιηθούν τηρώντας τα μέτρα για την προστασία της υγείας και ασφάλειας προς πρόληψη της διάδοσης του ιού Covid – 19.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »