Αθλητικά Νέα

Παρουσίαση χορηγικής συνεργασίας μεταξύ Quality Group και του πρωταθλητή ενόργανης Ηλία Γεωργίου

Η Quality Group και επίσημα δια βίου χορηγός του πρωταθλητή ενόργανης Ηλία Γεωργίου

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Radisson Blu Hotel, Larnaca η συνέντευξη τύπου όπου ανακοινώθηκε επίσημα η χορηγική συνεργασία μεταξύ της εταιρείας Quality Group και του πρωταθλητή της ενόργανης Ηλία Γεωργίου.

 

Η εταιρεία στα πλαίσια της εταιρικής της ευθύνης και πιστή στη δέσμευση της για στήριξη του αθλητισμού, υιοθετεί τον αθλητή του Σωματείου Βύρων, μέσα από μια πολύπλευρη συνεργασία η οποία θα ενισχύσει τις προσπάθειες του αθλητή για επίτευξη των στόχων που έχει θέσει για τα επόμενα μέσα από τις συμμετοχές του σε μεγάλες παγκόσμιες διοργανώσεις.

Στη συνέντευξη τύπου το παρόν τους έδωσαν δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Λάρνακας, εκπρόσωποι μέσων και άνθρωποι του αθλήματος της ενόργανης γυμναστικής, καθώς και η οικογένεια του αθλητή.

Από πλευράς της εταιρείας OtherView Marketing Solutions (η οποία εκπροσωπεί τον αθλητή) ο κος Αλέξανδρος Ηλία, αναφέρθηκε στην πολύπλευρη συνεργασία μεταξύ της Quality Group και του αθλητή η οποία δεν περιορίζεται μόνο στην οικονομική πτυχή. Μεγάλος κοινός στόχος όλων μας ανέφερε, είναι όπως μέσα από τις επιτυχίες του Ηλία και το περιβάλλον που του δημιουργούμε γύρω του, να αναδείξουμε το άθλημα της ενόργανης και να προσελκύσουμε ακόμη περισσότερα να ασχοληθούν με αυτό δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες στην πόλη της Λάρνακας και συνέχισε αναφέροντας ξανά το διαχρονικό πρόβλημα με την απουσία σύγχρονου γυμναστηρίου στην πόλη.  Στο καταληκτικό του σχόλιο ευχαρίστησε θερμά την εταιρεία Quality Group και ειδικά τον πρόεδρο και CEO της κ. Σάββα Κάκο για την ένθερμη στήριξη.

Από την πλευρά του ο προπονητής του αθλητή κος Παναγιώτης Σιήππης αρχικά έκανε μια σύντομη παρουσίαση του αθλητή και αναφέρθηκε στα όσα έχει πετύχει μέχρί σήμερα, στα 20 του χρόνια. Ο κος Σιήππης αναφέρθηκε και αυτός στο θέμα του γυμναστηρίου και κάλεσε τις αρμόδιες αρχές να δουν το θέμα ζεστά. Κλείνοντας ο κος Σιήππης ευχαρίστησε θερμά την εταιρεία Quality Group για την μεγάλη βοήθεια που προσφέρει στον αθλητή και διαβεβαίωσε ότι μαζί με τον αθλητή θα κάνουν τα πάντα για να φέρουν στην Κύπρο μας πολλές διακρίσεις.

Τη σειρά πήρε ο αθλητής οποίος με απλά και λιτά λόγια ευχαρίστησε την εταιρεία για τη μεγάλη στήριξη που θα του προσφέρει καθώς επίσης τους γονείς του και όλους όσους είναι γύρω απ’ αυτόν και τον στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια.

Τελευταίος το λόγο πήρε ο Group Marketing and Communication Director της Quality Group κος Μάνος Μωϋσέως ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για τον αθλητή. Ο κ. Μωϋσέως ανέφερε ότι «η επιλογή να υιοθετήσουμε τον αθλητή δεν ήταν καθόλου δύσκολη αφού πρόκειται για έναν νεαρό αθλητή ο οποίος έχει ήδη επιδείξει σημαντικές επιτυχίες σε παγκόσμιο επίπεδο. Πέραν όμως των αθλητικών του επιδόσεων ο χαρακτήρας αλλά και η προσωπικότητα του Ηλία αποτέλεσαν σημαντικά στοιχεία για να ξεφύγουμε από την τυπική χορηγία και να καταλήξουμε στην υιοθέτηση του αθλητή.  Καταλήγοντας ο κος Μωϋσέως ευχήθηκε στον Ηλία και τον προπονητή του καλή επιτυχία και εξέφρασε την ευχή ότι ο αθλητής θα πετύχει την είσοδο του στην Ολυμπιάδα του Τόκιο.

Κατά τη συνέντευξη τύπου προβλήθηκε βίντεο από τον Έλληνα Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια ο οποίος συνεχάρη την εταιρεία για το ενδιαφέρον προς το άθλημα και την επιλογή της να στηρίξει τον αθλητή, ενώ αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στον Ηλία Γεωργίου.

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »