ΠΡΟΣΩΠΑ

Πάνος Αλεξάνδρου: Στόχος μας είναι η Λάρνακα να μην υστερεί σε τίποτα

Πρεμιέρα για την ακτοπλοϊκή σύνδεση Λάρνακας-Πειραιά – Πάνω από 4 χιλιάδες οι κρατήσεις με τη σημερινή ημέρα να είναι ιστορική για την πόλη μας καθώς για πρώτη φορά θα γίνει το δρομολόγιο προς Πειραία από το λιμάνι μας.

Ο Πάνος Αλεξάνδρου εκ μέρους της Εταιρείας Kition Ocean Holdings Ltd αναφέρει  «σήμερα (Σάββατο 29/07/2023) πραγματοποιείται η πρώτη αναχώρηση του πλοίου Daleela από το λιμάνι της Λάρνακας. Μετά από πολλές πιέσεις και εμπόδια που ήθελαν την διαδρομή Λάρνακα Πειραιάς να είναι ασύμφορη καταφέραμε να την πραγματοποιήσουμε». Στόχος μας, πρόσθεσε, «είναι να μην υστερεί σε τίποτα η Λάρνακα από άλλες πόλεις ούτε και το λιμάνι της Λάρνακας από άλλα λιμάνια».

Ανέφερε ότι «οι κρατήσεις για την ακτοπλοϊκή σύνδεση αγγίζουν την πληρότητα. Ένδειξη της επιθυμίας, οικογενειών, φοιτητών αλλά και οργανωμένων συνόλων να ταξιδέψουν με το πλοίο, να πάρουν τα κατοικίδια τους αλλά και τα οχήματα τους από και προς τον Πειραιά».

Σημείωσε πως «Στις 16 διαδρομές από και προς Λάρνακα έγιναν μέχρι στιγμής 4 χιλιάδες 300 κρατήσεις και αναμένεται η μεταφορά 100 κατοικίδιων και πέραν των 1.700 οχημάτων. Η συνολική χωρητικότητα του πλοίου για τα 16 δρομολόγια που θα πραγματοποιηθούν φέτος ανέρχεται στις 4 χιλιάδες 600 άτομα και αναμένεται ότι μέχρι την ολοκλήρωση των κρατήσεων θα υπάρχει μέγιστη πληρότητα σε όλα τα δρομολόγια».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Σχετικά νέα

X
Translate »