Εκπαίδευση

Παγκύπριες:Πιθανόν Σαββατοκυρίακο οι αρχικές βαθμολογίες απόλυσης

Το Σαββατοκυρίακο,11-12 Ιουλίου, πιθανόν να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα βαθμών απόλυσης των μαθητών της Γ΄Λυκείου και Τεχνικών Σχολών.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Σύμφωνα με πληροφορίες του SigmaLive, τα αποτελέσματα αρχικά είχαν προγραμματιστεί όπως ανακοινωθούν στις 10 Ιουλίου ωστόσο οι διαδικασίες διόρθωσης φαίνεται πως θα παρατείνουν την αγωνία των τελειόφοιτων.

Όσον αφορά τα αποτελέσματα εισδοχής των μαθητών που επέλεξαν να φοιτήσουν σε Πανεπιστήμια της Κύπρου και στις Στρατιωτικές Σχολές θα ανακοινωθούν περίπου δέκα ημέρες αργότερα.

Πάντως όσον αφορά τις επιλογές των μαθητών για τις Σχολές, πρώτη στις προτιμήσεις των τελειόφοιτων είναι η Ιατρική Σχολή με 566 υποψήφιους, ακολουθεί το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής με 442 υποψήφιους, το Τμήμα Ψυχολογίας με 364 υποψήφιους, το Τμήμα Πληροφορικής με 307 υποψήφιους και ακολουθεί το Τμήμα Διοίκησης Ξενοδοχείων και Τουρισμού με 226.

Οι επιλογές των υποψηφίων κατά Τμήμα Σπουδών, ο μεγαλύτερος αριθμός ενδιαφερομένων αφορά το Τμήμα Διοικήσεων Ξενοδοχείων Τουρισμού με 2083 υποψήφιους, το Τμήμα Ψυχολογίας με 2061 υποψήφιους, το Τμήμα Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου με 1866 υποψηφίους, το Τμήμα Επιστημών Αγωγής(Δημοτικής Εκπαίδευσης) με 1653 υποψηφίους και το Τμήμα Επιστημών Αποκατάστασης με 1645 υποψηφίους.

Όπως και κάθε χρόνο τα μηχανογραφικά για όσους προτιμήσουν τα Ελληνικά Πανεπιστήμια, συμπληρώνονται αρχές Αυγούστου ενώ τα αποτελέσματα δεν έχει γνωστοποιηθεί μέχρι αυτή τη στιγμή πότε αναμένεται να ανακοινωθούν.

Σχετικά νέα

X
Translate »