Γενικά

Οργανισμός «Λάρνακα 2030 Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης:Δημοσιογραφική διάσκεψη, για την παρουσίαση της οπτικής ταυτότητας, του οράματος και των στόχων της Λάρνακας 2030

Ο Οργανισμός «Λάρνακα 2030 Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης», σας προσκαλεί σε δημοσιογραφική διάσκεψη, για την παρουσίαση της οπτικής ταυτότητας, του οράματος και των στόχων της Λάρνακας 2030 που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 2 Απριλίου 2023 και ώρα 11:30 π.μ. στην Πλατεία Ζουχούρι στη Λάρνακα.

Τους στόχους του εγχειρήματος θα παρουσιάσουν ο Δήμαρχος Λάρνακας και Αντιπρόεδρος του Οργανισμού κ. Ανδρέας Βύρας και ο Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Ντίνος Λευκαρίτης, ενώ ο Γενικός Διευθυντής της Λάρνακας 2030 κ. Σπύρος Πίσυνος και η Καλλιτεχνική Διευθύντρια κ. Κέλλυ Διαπούλη θα μιλήσουν για το όραμα και την καλλιτεχνική κατεύθυνση του προγράμματος της Λάρνακας 2030.

Η δημοσιογραφική διάσκεψη πραγματοποιείται παράλληλα με την εναρκτήρια εκδήλωση της Λάρνακας 2030, μια μεγάλη γιορτή δημόσιου χαρακτήρα για όλη την οικογένεια, που περιλαμβάνει μια σειρά καλλιτεχνικών εργαστηρίων για όλη την οικογένεια καθώς και μία συναυλία, της Ορχήστρας Πνευστών και Κρουστών του Sistema Cyprus στη Λάρνακα.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »