Επιχειρήσεις

Όμιλος Πανίκκος Λειβαδιώτης: Δυναμικά στο 2021 με 13 έργα και πολυτελείς κατοικίες

Εδώ και 50 σχεδόν χρόνια, ο Όμιλος Πανίκκος Λειβαδιώτης ανέπτυξε και παρέδωσε πέραν των 2.000 οικιστικών και τουριστικών μονάδων. Το 2020 ολοκληρώθηκαν, παραδόθηκαν και πουλήθηκαν τέσσερα οικιστικά έργα.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

 

Τα τέσσερα έργα που παραδόθηκαν το 2020
Το RIA COURT 59 κοσμεί την περιοχή του Αγίου Νικολάου. Ένα πενταώροφο οικιστικό έργο, οκτώ πολυτελών διαμερισμάτων που περιβάλλεται από το πράσινο των πεύκων με θέα την αλυκή της Λάρνακας.

 

Σε μία από τις πλέον φιλήσυχες γειτονιές της Λάρνακας, στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Μακρή ξεπροβάλλει το RIA COURT 60, ένα πενταώροφο οικιστικό έργο με οκτώ πολυτελή διαμερίσματα.

Στην καρδιά της Λάρνακας και στην περιοχή της Δροσιάς με εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες, σχολεία και υπεραγορές βρίσκεται το RIA COURT 61, ένα εξαώροφο οικιστικό έργο με οκτώ πολυτελή διαμερίσματα.

Σε μία από τις πλέον ραγδαία αναπτυσσόμενες περιοχές της Λάρνακας την περιοχή Αγίου Γεωργίου Μάκρη σε ένα εύκολα προσβάσιμο κτήριο βρίσκεται το RIA COURT 62, ένα πενταώροφο έργο με δέκα πολυτελή διαμερίσματα.

 

leivadiotis20212

Νέα έργα προσεχώς στο χαρτοφυλάκιο του ομίλου
O Όμιλος συνεχίζει δυναμικά με την ανέγερση 13 έργων του για το έτος 2021 (RIA COURT 63, 64, 65, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76), καθώς επίσης και με συγκροτήματα πολυτελών τουριστικών κατοικιών, τα PYLA STA VILLAS και GOLDEN BAY VILLAS.

Σημειώνεται ακόμα ότι σύντομα, ο Όμιλος θα προσθέσει στο χαρτοφυλάκιο του αρκετά νέα έργα, τα οποία βρίσκονται στο πρώιμο στάδιο μελέτης και σχεδιασμού τους.

Ο Όμιλος θα ήθελε να ευχαριστήσει το εκλεκτό πελατολόγιό του για την εμπιστοσύνη που δείχνει παρά τις δυσκολίες που περνά η Κύπρος λόγω της πανδημίας.

Με πυξίδα την πολυετή πείρα και συνέπεια του,  συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς όλες τις εργασίες του για να ολοκληρώσει και να παραδώσει τα έργα του, το συντομότερο δυνατόν.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »