Πολιτιστικά

Όμιλος Ιντερακτ Λάρνακας: Στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία η φιλανθρωπική θεατρική παράσταση με τίτλο «Η Ώρα του Γεδεών Δούκα» του Κώστα Μαννούρη

Ο όμιλος Ιντερακτ Λάρνακας, στα πλαίσια της πολύπλευρης κοινωνικής του δράσης, την περασμένη Δευτέρα 06/06/2022 διοργάνωσε φιλανθρωπική θεατρική παράσταση με τίτλο «Η Ώρα του Γεδεών Δούκα» του Κώστα Μαννούρη, στον κήπο του Youth Makerspace στη Λάρνακα, όπου τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του ειδικού σχολείου Αγίου Σπυρίδωνα Λάρνακας.

 

Με την παρουσία τους τίμησαν την παράσταση ο Βουλευτής Ανδρέας Πασιουρτίδης, ο Αναπληρωτής Διοικητής Ροταριανής Περιφέρειας 2452 κ. Πήτερ Αστζιάν, ο Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Λάρνακας-Κιτίου κ. Ελευθέριος Σάββα, ο Ροταριανός Δρ. Δημήτριος Πιερίδης, το μέλος του δημοτικού συμβουλίου κ. Νικόλας Διομήδους, και η Δρ Ανδρούλλα Πασχαλίδου.  Ο Προέδρος του ομίλου, Νικόλας Θωμά, στην ομιλία του ευχαρίστησε όλους για την παρουσία και τη βοήθειά τους.

 

 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες δοθήκαν, στο Συμβούλιο Νεολαίας για την προσφορά του χώρου για την εκδήλωση, καθώς και στον κ. Μάριο Μέττη, κ. Κωνσταντίνο Λεμέσιο, κ. Κυριάκο Κώστα, και κ. Λοΐζο Παπαγεωργίου για την εξαιρετική απόδοση, σύνθεση, και τεχνική βοήθεια για την παράσταση. Η βραδιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »