ΑΕΚ

Όλτρα: «Είμαστε πρώτοι αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή» (vid)

Στην καθιερωμένη Διάσκεψη Τύπου, έκανε δηλώσεις ο προπονητής της ΑΕΚ, Χοσέ Λούις Όλτρα ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με αντίπαλο την Καρμιώτισσα στο Τσίρειο (04/02 15:00) στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής.
Οι τοποθετήσεις του:
«Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, περίπλοκο. Μια ομάδα που με τον Σωφρόνη έχει βελτιωθεί και στα τελευταία 7 ματς, στα 4 κράτησε το μηδέν. Σημαντικό να διατηρήσουμε το πλεονέκτημα στην βαθμολογία. Το πιο σημαντικό είναι το πνευματικό. Να ασχοληθούμε μόνο με την εικόνα μας στο γήπεδο, όχι με όσα δεν μπορούμε να ελέγξουμε (πχ διαιτησία). Να παρουσιαστούμε όπως πρέπει σε ένα δύσκολο παιχνίδι».
«Εκτός λόγω τραυματισμού οι Γκαρσία, Τρισκόφσκι, Γκιούρτσο και Άλτμαν. Μέσα και οι 2 νέοι, ο Γιάκολιτς έπαιξε ήδη με τον ΑΠΟΕΛ».
«Να παρουσιαστούμε πνευματικά έτοιμοι. Είναι καλή ομάδα που δεν έχει πίεση. Δεν δείχνει να προλαβαίνει το πρώτο γκρουπ, όμως έκτισε διαφορά από τις πιο κάτω θέσεις. Και θεωρώ δεν θα κινδυνέψουν. Άρα γίνονται πιο απειλητικοί. Να παίξουμε συγκεντρωμένα, να είμαστε ανταγωνιστικοί όπως θα ήμασταν και απέναντι σε ομάδες που βρίσκονται στα ψηλά. Έτσι πρέπει να προσεγγίσουμε το ματς».
«Δεν αποδέχομαι ότι είμαστε το πρώτο φαβορί. Είμαστε πρώτοι ναι αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή. Δεν εγγυάται κάτι αυτή την στιγμή. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Ξεχνάμε την θέση μας και τον στόχο στο τέλος της σεζόν. Ξεχνάμε αν είμαστε φαβορί. Σκεφτόμαστε μόνο το ματς με την Καρμιώτισσα. Στόχος να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και να κερδίσουμε. Τα αποτελέσματα όλης της αγωνιστικής θα δείξουν την βαθμολογία».
«Είναι στην αποστολή οι Χρόμοφ και Νίκολιτς. Μπορούν να παίξουν, θα αποφασίσω αύριο. Έχουμε απουσίες επιθετικά οπόταν μπορεί να αγωνιστούν. Αλλά θα το αποφασίσω αύριο και για τους δύο. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη».
«Η 1η θέση δείχνει ότι κάτι κάνουμε καλά. Ότι είμαστε ανταγωνιστικοί και μας δίνει αυτοπεποίθηση. Μέχρι εκεί όμως, δεν σημαίνει κάτι τώρα. Αν σταματήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο μάξιμουμ, ενδεχομένως η βαθμολογία να αλλάξει και οι ερωτήσεις που δέχομαι να είναι διαφορετικές. Τώρα μετρά μόνο το αυριανό παιχνίδι με την Καρμιώτισσα».

Σχετικά νέα

X
Translate »