Περιβάλλον

Ολοκληρώθηκε το πιλοτικό πρόγραμμα περισυλλογής οργανικών αποβλήτων στο Δήμο Αραδίππου

Το «Πιλοτικό Πρόγραμμα Περισυλλογής Οργανικών Αποβλήτων» (ZERO WASTE) έχει αισίως ολοκληρωθεί και έχει στεφθεί, χάρη στη δική σας συμμετοχή, με επιτυχία.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Η πολυσήμαντη βοήθειά σας προς το δήμο στάθηκε αρωγός στην επίτευξη των στόχων και στην αξιολόγηση των αποτελεσμάτων του προγράμματος. Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης θα αποτελέσουν σημαντικό εργαλείο για την επιλογή μελλοντικής στρατηγικής.

Κατά τη διάρκεια του πιλοτικού προγράμματος, που διήρκεσε ένα χρόνο, μαζεύτηκαν 129 τόνοι οργανικών αποβλήτων οι οποίοι έτυχαν ξεχωριστής επεξεργασίας στο ΧΥΤΥ Κόσιης.

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε όπως χορηγήσει δωρεάν, σε όποιον από τους συμμετέχοντες επιθυμεί, έναν κομποστοποιητή για να μπορεί να συνεχίσει τη διαχείριση των οργανικών αποβλήτων στο σπίτι.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Υγειονομείου του Δήμου Αραδίππου (24811086, 24811087, 24524605).

Για την ορθή χρήση του κομποστοποιητή μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη συνεργάτιδα του δήμου, Μηχανικό Περιβάλλοντος κ. Βαρβάρα Κωνσταντίνου στο τηλέφωνο 99951146.

Η τελευταία συλλογή οργανικών αποβλήτων θα γίνει την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021.

Σχετικά νέα

X
Translate »