Δελτία Τύπου

Ολοκαίνουριο εκπτωτικό πρόγραμμα από την Blue Air

Με ιδιαίτερη χαρά θα θέλαμε να ανακοινώσουμε την έναρξη του ολοκαίνουριου προγράμματος μας το οποίο ονομάζεται Blue Benefits.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

Ειδικά σχεδιασμένο για τους επιβάτες μας, το πρόγραμμα Blue Benefits είναι μια ετήσια συνδρομή που τους επιτρέπει να αγοράζουν εισιτήρια και ελεγχόμενες αποσκευές με έκπτωση.

Γνωρίζουμε ότι οι πιο όμορφες ταξιδιωτικές εμπειρίες είναι με τους αγαπημένους μας και τους φίλους μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήσαμε το BlueBenefits.com: τη συνδρομή που εγγυάται εκπτώσεις όταν οι επιβάτες μας ταξιδεύουν μαζί με 1, 3 και έως 8 άτομα.

Τι προσφέρει το πρόγραμμα Blue Benefits στους επιβάτες μας;

Διατεθειμένα σε τρεις διαφορετικές επιλογές τιμολόγησης, τα Blue Benefits έχουν δημιουργηθεί για να τροφοδοτήσουν την αγάπη των επιβατών μας για ταξίδια:

  • Blue Benefits ΜΑΖΙ – Ο επιβάτης μας μπορεί να ταξιδέψει έως και ένα άλλο άτομο. Μαζί θα απολαύσουν εισιτήρια και ελεγχόμενες αποσκευές με έκπτωση. Η έκπτωση είναι μέχρι € 72 / ταξίδι και η εγγραφή είναι € 39,99 / έτος.
  • Blue Benefits ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ – Η Blue Air φροντίζει για τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Μαζί με έως και τρία άλλα άτομα, οι επιβάτες μας μπορούν να απολαύσουν εκπτώσεις μέχρι € 144 / ταξίδι. Η συνδρομή είναι € 74,99 / έτος.
  • Blue Benefits ΦΙΛΟΙ – Γνωρίζουμε πόσο σημαντικοί είναι οι φίλοι! Με αυτή τη συνδρομή, οι επιβάτες μας μπορούν να ταξιδεύουν με έως και 8 φίλους. Μαζί, θα εξοικονομήσουν μέχρι € 324 / ταξίδι και η εγγραφή είναι € 149,99 / έτος.

Όλοι οι επιβάτες που αγοράζουν την συνδρομή Blue Benefits πριν από τις 19 Νοεμβρίου θα επωφεληθούν από την υπηρεσία Flex, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα να αλλάξουν την ημερομηνία ταξιδιού δωρεάν.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα από την ιστοσελίδα bluebenefits.com; σας προσκαλούμε να συστήσετε τα Blue Benefits στις οικογένειες και τους φίλους σας ώστε να είναι οι πρώτοι που θα απολαύσουν το πρόγραμμα μας.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »