Εκπαίδευση

Όλα έτοιμα για το πρώτο σχολικό κουδούνι, δηλώνει ο Υπουργός Παιδείας (ΒΙΝΤΕΟ)

Πηγή: alphanews.live

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Ολα ανοικτά για την νέα σχολική χρονιά. Με τον Υπουργό Παιδείας να αναμένει στο ακουστικό, τους επιδημιολόγους, για το εάν τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά ή αν θα επιστρέψουμε στις μεθόδους τηλε-εκπαίδευσης. Το Υπουργείο, τόνισε, είναι σε ετοιμότητα.

Πρόδρομος Προδρόμου – Υπουργός Παιδείας
Αυτή τη στιγμή διαμορφώνονται, σχεδόν έχουν διαμορφωθεί πλήρως, προσαρμοσμένο το υγειονομικό πρωτόκολλο. Είμαστε σε διαβουλεύσεις με το Υπουργείο Υγείας.

Επιστροφή στη δια ζώσης εκπαίδευση, εάν και εφόσον το επιτρέπει η επιδημιολογική εικόνα.

Πρόδρομος Προδρόμου – Υπουργός Παιδείας
Τις επόμενες μέρες υπάρχει συνεδρίαση της Συμβουλευτικής Επιτροπής του Υπουργείου Παιδείας, στο οποίο συμμετέχουν και εκπρόσωποι της επιστημονικής συμβουλευτικής επιτροπής του Υπουργείου Υγείας και άλλη Παιδιατρική Εταιρία και άλλοι ιατρικοί εμπειρογνώμονες, θα συζητήσουμε όλα τα θέματα, όσον αφορά το σχεδιασμό αυτό καθ΄ αυτό του Υπουργείου Παιδείας, ήδη σχεδόν έχει ολοκληρωθεί.

Ιδιαίτερα σημαντική προς την κατεύθυνση της ομαλής επαναλειτουργίας των σχολείων, κρίνεται και η προσπάθεια για εθελοντικό εμβολιασμό των μαθητών, απο 12 εως 15 ετών, με τα πρώτα μηνύματα να είναι πολύ ενθαρρυντικά.

Οι τοποθετήσεις Προδρόμου για το πρώτο κουδούνι, έγιναν στο περιθώριο της υπογραφής του μνημονίου συνεργασίας μέσω του οποίου το Πανεπιστήμιο ΤΕΠΑΚ, αναλαμβάνει τη διαχείριση του Ανώτατου Ξενοδοχειακού Ινστιτούτου Κύπρου.

Σχετικά νέα

X
Translate »