Κοινωνία

Οικονομική ενίσχυση καταφυγίου σκύλων Αθηένου, πολλά τα έξοδα λέει ο Δήμαρχος (φώτο)

Χρηματική δωρεά ύψους 300 ευρώ, για να χρησιμοποιηθεί για εμβολιασμό σκύλων, που βρίσκονται στο καταφύγιο σκύλων της Αθηένου, παρέδωσε στον Δήμαρχο, εκπρόσωπος της εταιρείας «Goldair Handling».  

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αθηένου «ο Δήμαρχος Κυριάκος Καρεκλάς με υπαλλήλους του Δήμου και εθελοντές υποδέχθηκαν το Σάββατο στο δημοτικό καταφύγιο σκύλων, αντιπροσωπεία της εταιρείας  συνοδευόμενη από τον Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού Γιώργο Μιχαηλίδη».

Ο Δήμαρχος Αθηένου ανέφερε ότι «ως Δήμος δεν πρόκειται να εφαρμόσει την πρόνοια της Νομοθεσίας για ευθανασία ζώων, ενώ απόφαση του Δήμου είναι να κατασκευασθεί περιμετρική περίφραξη για εκτόνωση των σκυλιών που υπάρχουν στο καταφύγιο. Μελλοντικά υπάρχει η πρόθεση για να γίνουν ενέργειες αδειοδότησης του καταφυγίου, αφού έχει φανεί ότι είναι δύσκολη ή σχεδόν αδύνατη η δημιουργία περιφερειακού καταφυγίου που να εξυπηρετεί όλη την επαρχία» είπε.

Ο κ. Καρεκλάς ευχαρίστησε για τη δωρεάν και ευχήθηκε «να βρεθούν και άλλοι μιμητές που θα προσφέρουν για το καταφύγιο, τα έξοδα του οποίου, για να υπάρχει ευημερία στα ζώα, είναι πάρα πολλά».

 

Σχετικά νέα

X
Translate »