Εκπαίδευση

Οικολογικό Νηπιαγωγείο ”Τα Λολιτάκια”: Silver Award στα Cyprus Education Leaders Awards 2020 (φωτο-βίντεο)

Για 2η συνεχόμενη χρονιά το Οικολογικό Νηπιαγωγείο ”Τα Λολιτάκια” κατάφερε να ξεχωρήσει και να αποσπάσει το Silver Award στην κατηγορία Δεσμός με την κοινωνία.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Mε σχετικό δελτίο η διεύθυνση του σχολείου αναφέρει:

 

Με περηφάνια σας ανακοινώνουμε ότι έχουμε κερδίσει το silver βραβείο στην κατηγορία Δεσμός με την κοινωνία στα Cyprus Education Leaders Awards 2020. Αξίζει να τονίσουμε ότι ήμασταν το μοναδικό νηπιαγωγείο της πόλης μας που κέρδισε βραβείο και αυτό όχι μόνο μας τιμά αλλά μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε ακόμα πιο δημιουργικά και για τα επόμενα χρόνια.

 

Ο εθελοντισμός είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τις ανάγκες, τα όνειρα, το ήθος του κάθε ανθρώπου που αγωνίζεται για μια καλύτερη ζωή, ένα καλύτερο μέλλον και μια καλύτερη κοινωνία μέσα στην οποία ζει και αναπτύσσεται. Έτσι λοιπόν το νηπιαγωγείο μας εδώ και 20 χρόνια μέσα από τις δράσεις μας αναδείξαμε τον εθελοντισμό και παροτρύναμε τα παιδιά στην ενασχόληση τους με εθελοντικές δραστηριότητες. Θέσαμε τις βάσεις στα παιδιά μας ώστε να αντιληφθούν τι είναι σωστό και τι λάθος και εφοδιάζοντας τα με τις απαραίτητες γνώσεις για τη διοργάνωση εθελοντικών δραστηριοτήτων καθόλη την πορεία της ζωής τους.

Ας γίνει λοιπόν το νηπιαγωγείο μας παράδειγμα προς μίμηση και παράλληλα πηγή έμπνευσης ώστε να γίνει ο καθένας μας κομμάτι της αλλαγής προς το καλύτερο που όλοι ελπίζουμε. Εμείς υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε δυναμικά να προσφέρουμε και για τα υπόλοιπα χρόνια.

 

Σχετικά νέα

X
Translate »