Περιβάλλον

Οι μαθητές της Δ’2 τάξης του Δημοτικού Σχολείου Δροσιάς μέσα στα πλαίσια του μαθήματος τους για την προστασία του περιβάλλοντος έστειλαν επιστολή στο Δήμο Λάρνακας

Στα πλαίσια του μαθήματος «Γλώσσα και Πολιτισμός» και μέσα από τη μελέτη της ενότητας «Εμένα με νοιάζει…» για την προστασία του περιβάλλοντος, τα παιδιά της Δ’2 τάξης του Δημοτικού Σχολείου Δροσιάς  Κ.Β’. – ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΠΑΡΙΔΗ, έστειλαν επιστολή στο Δήμο Λάρνακας για το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν καθημερινά γύρω από το Σχολείο τους και γενικά στην ευρύτερη περιοχή. Το πρόβλημα δεν είναι άλλο από τα απορρίμματα των σκύλων.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

 

Ο Δήμος Λαρνακας, ανταποκρίθηκε άμεσα και προέβηκε στα ακόλουθα μέτρα:

  • στην τοποθέτηση  τριών καλάθων για τα απορρίμματα των σκύλων περιμετρικά του Σχολείου
  • στην διεξαγωγή ενημερωτικής διάλεξης στους μαθητές για τις πρόνοιες του περί Σκύλων Νόμου, τις ευθύνες και τα δικαιώματα των κατόχων σκύλων, τις ευθύνες Δήμου κτλ
  • στη διανομή ενημερωτικού υλικού.

Σε συνεργασία των Λειτουργών  του Δήμου και των μαθητών μαζί με τους δασκάλους τους, βγήκαν στο δρόμο και διένειμαν ενημερωτικό φυλλάδιο στους παρευρισκόμενους γονείς.

Ο Δήμος Λάρνακας υπενθυμίζει ότι ο σεβασμός και η ευημερία των ζώων αναδεικνύει τον πολιτισμό μας. Χωρίς τη συνεργασία όλων, υποβαθμίζεται τόσο η ποιότητα της ζωής των ζώων όσο και της δικής μας.

 

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »