Γενική Επικαιρότητα

Οι αλλαγές στις εξετάσεις τετραμήνων λόγω απεργίας-Ποια μαθήματα επηρεάζονται

Τις αλλαγές που αποφάσισε, λόγω της εξαγγελθείσας παναπεργίας από όλες τις συνδικαλιστικές συντεχνίες, που ορίστηκε την ερχόμενη Πέμπτη, γνωστοποίησε στα σχολεία το Υπουργείο Παιδείας, καθώς επηρεάζεται η διεξαγωγή εξετάσεων της Β’ και Γ’ Λυκείου. 

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Παιδείας είχε δηλώσει πως επρόκειτο να αλλάξουν οι ώρες στα μαθήματα που επηρεάζονται λόγω της απεργίας και έτσι, το απόγευμα της Δευτέρας απέστειλε εγκύκλιο προς τα σχολεία, ενημερώνοντάς τα πως οι εξετάσεις δύο μαθημάτων για την Β’ Λυκείου και οι εξετάσεις τριών μαθημάτων για τη Γ’ Λυκείου αναμένεται να αλλάξουν ώρα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική εγκύκλιο που αποστάλθηκε στα σχολεία Μέσης Εκπαίδευσης, το πρόγραμμα εξετάσεωνγια τον Λυκειακό Κύκλο, την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023, τροποποιείται ως εξής:

A. Η εξέταση των μαθημάτων της Β΄ Λυκείου Εφαρμογές Πληροφορικής (Β070) και Ελεύθερο Προοπτικό Σχέδιο (Β022) θα ξεκινήσει στις 9:45.

B. Η εξέταση των μαθημάτων της Γ΄ Λυκείου Αγγλικά (Γ006), Δίκτυα (Γ060) και Εικαστικές εφαρμογές (Γ044) θα ξεκινήσει στις 07:45.

Η ώρα έναρξης της εξέτασης των υπόλοιπων μαθημάτων παραμένει η ίδια, σύμφωνα με το πρόγραμμα.

 

Το Υπουργείο Παιδείας κάλεσε τις Διευθύνσεις των σχολείων όπως προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για να ενημερωθούν οι μαθητές.

Σχετικά νέα

X
Translate »