Αθλητικά Νέα

Οι αφιλοκερδώς υπηρεσίες, το ρεκόρ στα πεσίματα και το μόνιμο χαμόγελο..

Το χαμογελαστό κορίτσι της μεικτής ζώνης έφτασε ΞΑΝΑ με το χαμόγελο, παρά τα εγκαύματα στο σώμα της και το σοκ από το πέσιμο στο τελευταίο εμπόδιο.

Press: Savvas Evangelides

Photo: Anastasia Karekla

Ο λόγος για τη Ναταλία Χριστοφή, που συμμετείχε χθες στην πρώτη ημιτελική σειρά των χαμηλών εμποδίων στο παγκόσμιο της Βουδαπέστης, και τερμάτισε στην 8η θέση σε 13.15.

Η κορυφαία Κύπρια εμποδίστρια σκόνταψε στο τελευταίο εμπόδιο και τερμάτισε συρμένη στο έδαφος, λόγω της φόρας και της ταχύτητας που είχε πάνω από τα εμπόδια.

Η Κύπρια πρωταθλήτρια του Αλέξανδρου Σταυρίδη μίλησε στο Trackfieldcy αμέσως μετά τον αγώνα της: «Έφυγα καλά τωρά και μετά τα έκανα σκατά. Κτύπησα και παντού (γέλια) Έχει φοβερό ανταγωνισμό εδώ και για να μπορέσω να τις ανταγωνίζομαι πρέπει να βρίσκω τέτοιου είδους αγώνες που είναι πολύ δύσκολο. Θα βγει όμως».

Για το 9ο διάδρομο: «Δεν ήταν θέμα διαδρόμου, απλώς δεν ήταν καλή μέρα, παρόλα αυτά είμαι ικανοποιημένη. Εμπόδια είναι τα είπαμε πολλές φορές».

Για το αν επηρεάστηκε από την ατμόσφαιρα στο στάδιο και το sold out στάδιο:«Η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν με επηρέασε καθόλου. Ήμουν πραγματικά πορωμένη και είχα παθιαστεί με όλη την ατμόσφαιρα».

Ατομικά ρεκόρ φέτος στα πεσίματα:«(γέλια) έπεσα 3-4 φορές φέτος, αλλά πέφτω και τερματίζω σε 13.15 με το κεφάλι στο έδαφος».

Για το αν αφιερώνει σε κάποιον την φετινή αγωνιστική χρονιά: «(συγκίνηση) θέλω να το αφιερώσω κάποιους ανρθώπους που είνα δίπλα μου και με στηρίζουν τα τελευταία χρόνια, όπως ο φυσιοθεραπευτής μου Γιώργος Κουτσούδης, η life coach μου Νατάσα Καπετζιή, ο χειροπράκτης μου ο Κώστας Χατζηκώστα και ο Δημήτρης Πάτσαλος. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που μου προσφέρουν υπηρεσίες αφιλοκερδώς και πίστεψαν σε μένα όταν κανείς δεν είχε πιστέψει. Όταν πολλοί μου έκλεισαν την πόρτα, αυτοί με υποδέκτηκαν με αγάπη και ανοικτές αγκαλιές για να είμαι εδώ σήμερα και να έχω αυτές τις επιτυχίες. Εννοειταί και στον προπονητή μου».

Σχετικά νέα

X
Translate »